|
|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czas przenieść się 15 lat wstecz, kiedy do premiery zbliżał się pierwszy i za razem najlepszy w swym rodzaju symulator ludzkiego życia – gra The Sims. Wtedy, najpopularniejszą rodziną była rodzina Nowak – u której uczyliśmy się jak grać w Simy, u której ogólnie poznawaliśmy Simy – oraz rodzina Ćwir. Ta, odniosła największy sukces. Towarzyszyła nam przez następne 15 lat, przechodząc cztery wielkie przemiany.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Kliknij miniaturkę, aby powiększyć). ◊ Powitajmy rodzinę Ćwir z klasycznej gry The Sims w najnowszej grze The Sims 4! Postanowiłem nie rozstawać się z najlepszym wydaniem rodziny Ćwir. Dlatego, przeniosłem ją do obecnej generacji Simów – do gry The Sims 4. Simów stworzyłem na podstawie obecnej, czwórkowej wersji rodziny dodając jedynie małą Kasandrę. Dom, odbudowałem kratka po kratce dbając o najmniejsze szczegóły. Zobaczcie sami! ![]() ![]() Film przedstawia rodzinny dom Ćwirów oraz jego mieszkańców. Bella, Mortimer i Kasandra już się rozgościli w staro-nowym domu w „Wierzbowej Zatoczce”, oczywiście w mojej grze. Ale bez obaw! Wy także możecie zaprosić ich do swojej gry za pomocą Galerii The Sims 4! ![]() ◊ Jak zdobyć dom Ćwirów? ![]() Najłatwiejszym sposobem jest po prostu kliknąć w powyższy obrazek i dodać budynek do swojej gry. Po tej operacji, kiedy wejdziecie w grę, zostanie on pobrany i będziecie mogli go dodać na dowolną parcelę. W moim oryginalnym budynku przy domowym cmentarzu są nagrobki, ale w galeryjnym pewnie niestety nie będzie. ◊ A jakie są inne sposoby na pobranie lub wyszukanie budynku czy rodziny? W Galeryjnej wyszukiwarce wpiszcie: - Mój nick: GrzegorzUrbaniak - Nazwę: Goth family House lub Ćwir - Hashtag: #Goth, #Ćwir, #Home, #House, #Dom, #Rodzina, #Family // Źródło wpisu oraz materiałów: THE SIMS TIMES.
THE SIMS TIMES - Twój Simowy Brukowiec! Ostatnio edytowane przez Caesum : 28.07.2023 - 22:27 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|