|  01.02.2015, 14:14 | #2 | 
| Zarejestrowany: 11.02.2011 Skąd: Over The Hills And Far Away Płeć: KobietaPostów: 1,012 Reputacja: 11 |  Odp: Sposoby 

Możesz urządzić sobie krwawy napad na szpital  Albo przekąsić innego sima      Ponadto: * w lodówce znajduje się soczek plazmowy * w sklepie do kupienia jest owoc plazmowy * samochodowy bar ma w swoim menu zupkę plazmową 
				__________________ Forever and ever. | 
|   |   | 
|  01.02.2015, 14:39 | #3 | 
| Zarejestrowany: 18.06.2012 Skąd: z planety Ziemia Płeć: KobietaPostów: 1,201 Reputacja: 39 |  Odp: Sposoby 

+ jeśli chodzi o owoc plazmowy, to można go wyhodować (jego nasiana "pulsują" czerwonym światłem).

__________________  | 
|   |   | 
|  05.02.2015, 14:30 | #4 | 
| Zarejestrowany: 09.08.2008 Skąd: Z oka Płeć: MężczyznaPostów: 1,327 Reputacja: 19 |  Odp: Sposoby 

W przypadku wampira-wegetarianina w grę wchodzi plazma jedynie pod postacią owocu plazmowego, który wysiać można z nasiona specjalnego.    Dodatkowo można organizować nie tylko napad na szpital, ale również napad na sklep spożywczy, co poskutkuje zdobyciem kilku owoców plazmowych. 
				__________________  | 
|   |   | 
|  05.02.2015, 16:04 | #5 | 
| Zarejestrowany: 14.12.2014 Skąd: Kraków Płeć: KobietaPostów: 76 Reputacja: 11 |  Odp: Sposoby na zdobycie plazmy 

Ponadto jest parę potraw kulinarnych, które potrzebują do przyrządzenia dowolnego owocu lub dowolnego składnika i wtedy jeśli potrawa zawiera tylko owoc plazmowy(np.naleśniki z owocu plazmowego, gulasz z niespodzianką, kanapka z masłem orzechowym z owocem) wtedy też to zaspokaja głód wampira, a i wg mnie urozmaica nieco grę, bo ile można żreć owoc, albo pić soczki.   
				__________________ Ich bin alleine doch nicht allein | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |