|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 14
|
Wyjąłeś mi to z ust xD
Zuzia co ty robisz?! Anoreksja straszna rzecz :C Dobrze, że Patrycja zareagowała bo mogło skończyć się to źle. Choć jeszcze nie wiadomo jaką decyzję podejmie Zuzanna :/ Oby wsparcie męża i matki jej wystarczyło, a jej motywacją były prześliczne dzieci ![]() Patrycja ty mi tu nie za drogą mleczną lataj, tylko zwracaj uwagę na te dzieci bo niską samoocenę mają ![]() Czekam na następną część rodziny Wichura
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
Nowa roślinka również robi wrażenie, choć raczej nie jest warta ryzykowania życia przez kraksę rakiety... Całe szczęście, że wypadek dobrze się skończył i wybił twoim simkom z głowy podróże kosmiczne.Oj rozumiem miłość Bartosza do łowienia ryb Ale podejrzewam, że przy bliźniakach raczej nie prędko znajdzie na to czas, choć kto wie, może jakimś dziwnym trafem jego dzieci prostu z okresu niemowlęctwa trafią do szkoły ![]() Mam nadzieję, że Zuza trochę się opamięta, wygląda okropnie taka wychodzona! Chciałbym też zobaczyć jakąś imprezkę rodzinną, ze wszystkimi dziećmi i wnukami Patrycji oraz Antoniego, może o tym pomyślisz?
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|