![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
No to teraz ja!Odcinek pierwszy nazywa się:
"Akademik przywodcy." Życzę miłego czytania! `````````````````````````````````````````````````` ````````````````` ![]() Cześć! Mam na imię Jean!Właśnie idę do akademika im. "Lefrone Madame".Jeszcze nikogo nie znam,prócz moje przyjaciółki Maricy.Obydwie czujemy się samotne. ![]() Tak wygląda nasza sypialnia, ![]() To nasza klasa.W niej się uczymy WSZYSTKICH przedmiotów.A obok jest pokój nauczycielski. ![]() To sypialnia naszych nauczycieli, Pani Klementyny i Pana Radosława. ![]() To jest nasza jadalnia,a z boku salonik wspólny. ![]() Tu mamy DZIENNE dyskoteki. ![]() Tu jest salon gier,a z boku biblioteka. ![]() To pokój chłopaków.Christopera ![]() `````````````````````````````````````````````````` ``````````````` ![]() Pierwszego dnia w nocy postanowiłyśmy z Maricą,ze złamiemy trochę szkolny regulamin.Postanowiłyśmy zrobić dyskotekę. ![]() Marica włączyła ostrą muzę a ja zadbałam o resztę. ![]() Jednak chłopaki nas śledzili. -No,no no! - powiedział Josh - łamiemy regulaminek co? -A co wam do tego!Idźcie spać!-odpowiedziałam ![]() -Nic nie powiemy dyrze,jak pozwolicie nam trochę potańczyć! - podpowiedzał Chriostoper Joshowi.Niezłe z niego ziółko.Ale jaki przystojny! Zgoda. ![]() Po kilku minutach tańczyłam z Chrisem ,ale Marisie coś się nie podobało. ![]() Spoliczkowała mnie!SPOLICZKOWAŁA!I to na oczach wszystkich uczniów!!!!!Nienawidze jej!Potem ja ją spoliczkowałam! ![]() Musiałyśmy zrobić niezłego hałasu,bo pani Klementyny przyszła.Kazałam nam wyjaśnić co sie stało.Zanim otworzyliśmy usta wbiegł Pan Ryszard. ![]() Wtedy nagle Chris podpiegł i mnie obrażił.Miałam dość. ![]() Wróciłam do pokoju.Zastałam już tam Marice.Nie odzywałam się do niej.Ona jednak próbowała nawiązać kontakt. ![]() Nie wytrzymałam.Przeprosiłam ją i spytałam o co jej chodzi.Powiedziała mi,że zrobiła to po to by pokazać Josh`owi jaka jest silna i rozkochać ją w nim.Zrozumiałam.Ona też mnie przeprosiła. ![]() Powiedziałam,że nic ni szkodzi.Zaproponowała wspólne pooglądanie telewizjii.Zgodziłam się. ![]() Niestety chwilę potem zjawiła się Pani Klementyna i kazała nam wyłączyć telewizor i pójść spać. ![]() Następnego dnia okazało się,że Pani Klementyna zrobi nam nie spodziewną klasówke. ![]() W minute póżniej do klasy wszedł Pan Radosław i wydzyszał: - Na dworze...Chłopcy...się biją! ![]() W tym samym momencie,chłopaki zaczynają drugą rundę. `````````````````````````````````````````````````` ````````````````` Mam nadzieję,że was zachęciłam! Czekajcie na drugi odcinek pod tytułem "Serce Lwa" :unsure: |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|