|
|
#142 |
|
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
No niby tak, ale z drugiej strony może też nie chce pisać, żeby od razu nie zginąć. Ciężko wyczuć
![]() Dziś w sumie będzie lepiej widać jaką taktykę stosuje mafia: losowo eliminuje, tych, którzy mogą skojarzyć fakty czy tych, którzy milczą. |
|
|
|
|
#144 |
|
Reputacja: 39
|
Ja nie jestem pewna winy cheeby. Myślę, że mój głos pójdzie na Mery.
|
|
#146 | ||
|
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
Cytat:
O to to to! Właaaśnie to chciałam zaproponować ![]() Cytat:
2. MAM ŻYCIE POZA FORUM I NIE PISZĘ BO MNIE NIE MA XD Ja rozumiem jakbym się przez dwa dni nie udzielała, ale nie ma mnie 12 godzin na forum (bo szkoła...) i już się zaczyna xD Jak chcecie to głosujcie na mnie, wolna wola, nie zabronię wam przecież Jestem tylko ciekawa kto na tym skorzysta, miasto czy mafia...Ja szczerze mówiąc nadal nie wiem na kogo głosować, ale raczej zagłosuję na alpherainna. Rzuca oskarżeniami na prawo i lewo, odwraca od siebie uwagę, nie podoba mi się to :x (EDIT: Dopiero teraz zauważyłam, ze to jego zacytowałam xd) No ale, każdy głosuje za siebie, ja nikogo nie namawiam a za prądem też nie pójdę. Mam swoje typy i ich się trzymam.
Ostatnio edytowane przez Meryam : 04.03.2015 - 16:58 |
||
|
|
|
|
#147 |
|
Reputacja: 25
|
Ej to jak?
Ja się waham między alphem a Mery. To znaczy wolałbym na Ziemniaka/Lepkiego, ale nikt nie głosuje chyba na nich soł. |
|
|
|
|
#148 |
|
Reputacja: 10
|
dopsz Mery, ja chcę tylko zauważyć, że rzuciłem tylko trzy podejrzenia, ty byłąs jedynie osobą, na którą zagłosowałbym, gdyby inni też tak zrobili. poza tym kilka stron tematu wcześniej powiedziałem - BYĆ MOŻE MERY nie pisze dlatego, że jej nie ma.
rzucam oskarżeniami na prawo i na lewo? jedyną osobą, której samej wysunąłem podejrzenie była Charionette, która, po przeanalizowaniu faktów, w mafii nie jest. reszta podejrzanych, między innymi ty, było propozycją innych, nie mnie. ale spoko, głosujcie jak chcecie. ale nie zdziwcie się, gdy okaże sie, że nie jestem w mafii.
|
|
|
#149 |
|
Reputacja: 41
|
Ja zagłosowałbym na Mery. Intuicja mnie nie zawodzi.
|
|
|
|
|
#150 |
|
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
...tym zdaniem się wkopałeś. Cherrie nie pisała nic szczególnego, ale będąc w mafii wiedziałbyś, że jej tam nie ma.
Albo ją dobrze kryjesz. Tak czy siak, mój głos leci na ciebie. Tyle w tej kwestii.
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|