|
![]() |
#1 | |||||
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Na początku chciałam podziękować za wszystkie miłe słowa
![]() A teraz odniosę się do: Cytat:
Banów nie lubię dawać tym bardziej, ale czasami Liv i haughton siedziący w mojej głowie mówią "Musimy trzymać się zasad" ![]() Jak coś widzę nieregulaminowego, to poprawiam, ale częściej zdarza się, że wchodzę w raport, a tam już któraś z koleżanek poprawiła. Cytat:
Czasami nie wyrabiam się czasowo. Głównie wszystko w kupie trzymają dziewczyny, teraz siedzę nad rozliczaniem podatków za rok 2014 i po kilkunastu godzinach przed komputerem ciężko mi jeszcze znaleźć entuzjazm w bawieniu się w forumową mafię ![]() Nie chciałabym żebyście kiedyś zapamiętali mnie jako tą, która wszystko i wszystkich olewa, nie można mnie się doprosić o zmianę nicku albo jeszcze o coś innego. Przemyślcie dobrze swoje życzenia, czy na pewno chcecie, bym została ![]() Cytat:
Za część jest odpowiedzialna "moja regulaminowość" - czyli najpierw szukam w gogle, a jak wyczerpię wszystkie pomysły proszę o pomoc na forum. Trochę bierze się też to z tego, że nie chcę nikogo zanudzać moimi problemami i nawet jak już napiszę jakiegoś bardziej osobistego posta to go usuwam, bo po co ktoś ma się martwić. A jednocześnie z drugiej strony uwielbiam z Wami przebywać ![]() To takie miłe zobaczyć Was zalogowanych i się przypomnieć zwykłym "dzień dobry". Może Wam się to wydawać mało, ale czyż nie lepiej jest mówić sobie dzień dobry, zamiast zastanawiać się dlaczego znowu coś tam nie działa ![]() Cytat:
Postaramy się to udoskonalić. Prawdopodobnie chodzi o męską służbę domową, bardzo rozpowszechnioną w XX wieku. Cytat:
![]() A z drugiej strony: za rzadko zaglądam do offa i nie widzę, o co kaman dokładnie i jak bardzo tam regulamin jest przestrzegany. Ufam innym w tej kwestii. Myrtek i "szaraczek zwykły" - może i szarak, ale gryzonie i zajęczaki uwielbiam ![]() Do tego się bardzo osobiście odniosę, bo część z Was jednak kojarzę (jak za często nie zmieniacie nicków) i jesteście wszyscy bardzo wyjątkowi ![]() Nie chcę wymieniać nicków, bo mogę kogoś pominąć i może się poczuć urażony, no ale Myrtku - wybacz, nie umykasz mi w tłumie ![]() Jeżeli chodzi o podejmowane decyzje: tak one są straszne dla tych, dla których są niekorzystne. Ostatnio edytowane przez Björk : 05.03.2015 - 21:11 |
|||||
![]() |
|
![]() |
#2 | ||||||||||||
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
na początku dziękuję za miłe słowa
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
uprzedzenie do userów? na jakiej podstawie? z wszystkimi mogę rozmawiać tak samo, serio nie wiem nawet co mam odpowiedzieć na to bo nie wiem na jakiej podstawie to jest wzięte ;d a to, że nie gadam ze wszystkimi to tylko dlatego, że - uwaga szok - się wstydzę. mam 20 lat i jestem nieśmiała xd staram się z tym walczyć ale z reguły wychodzę z założenia, że to ze mną nikt nie chce gadać [albo nikogo nie obchodzi moje zdanie] i rzadko się odzywam. i jak ktoś będzie chciał to przyjdzie sam porozmawiać. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no i trochę mimo wszystko muszę sie przyczepić do tego [choć nie złośliwie czy coś, żeby nie było. prędzej ze hm, smutkiem?] : Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do reszty komentarzy na temat administracji: Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ogólnie to smutek, że tak mało z Was się wypowiedziało w ankietach ![]() ![]() więcej grzechów nie pamiętam możliwe że coś zapomniałam, pominęłam czy coś to mi przypomnijcie albo dopiszę jeszcze Ostatnio edytowane przez Rainbow : 07.03.2015 - 21:30 |
||||||||||||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|