|
|
#4 | ||||||||||||
|
Administrator
Reputacja: 33
|
na początku dziękuję za miłe słowa
miło się czyta, ze czasami jednak dla niektórych nie jestem taka zła ![]() Cytat:
)Cytat:
uprzedzenie do userów? na jakiej podstawie? z wszystkimi mogę rozmawiać tak samo, serio nie wiem nawet co mam odpowiedzieć na to bo nie wiem na jakiej podstawie to jest wzięte ;d a to, że nie gadam ze wszystkimi to tylko dlatego, że - uwaga szok - się wstydzę. mam 20 lat i jestem nieśmiała xd staram się z tym walczyć ale z reguły wychodzę z założenia, że to ze mną nikt nie chce gadać [albo nikogo nie obchodzi moje zdanie] i rzadko się odzywam. i jak ktoś będzie chciał to przyjdzie sam porozmawiać. Cytat:
Cytat:
bo jeśli chodzi o coś konkretnego to nie wiem. jak o konflikty na linii admini-userzy to każdy bronił swoich racji, no nie? chociaż może faktycznie czasem lepiej by było "oficjalnie" stanąć po stronie userów, jeśli się ma odmienne zdanie. tylko czy to by nie wywołało wtedy fali krytyki na całą administrację, ze jesteśmy niezgodne? może właśnie dlatego odczuwacie tę, hm, stronniczość. bo nie chcemy (przynajmniej ja) usłyszeć, że przez taką np. Rainbow jesteście niezgodne. [tyczy się to w sumie wszystkich komentarzy w których gdzieś się pojawiło, ze któraś z nas jest stronnicza]Cytat:
, zdarzało się tak, że machnęłam ręką na wyprawiane tutaj wydziwianki i cudaczki [i też jeszcze apropo stronniczości - czasami zdarzało mi się też kogoś bronić w rzeźni ]Cytat:
no i trochę mimo wszystko muszę sie przyczepić do tego [choć nie złośliwie czy coś, żeby nie było. prędzej ze hm, smutkiem?] : Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do reszty komentarzy na temat administracji: Cytat:
Cytat:
], że jest na odwrót i to niektórzy użytkownicy odbierają nas tylko jako takich adminów, co to przyjdzie taki party killer i już wieje sandałem a dodatkowo jest potem "a bo admin to zrobił to czy tamto" ;pCytat:
Cytat:
ogólnie to smutek, że tak mało z Was się wypowiedziało w ankietach może lepiej będzie pozostawić ją otwartą, żeby każdy miał okazję jeszcze dorzucić 5 groszy jak nabierze odwagi? ![]() więcej grzechów nie pamiętam możliwe że coś zapomniałam, pominęłam czy coś to mi przypomnijcie albo dopiszę jeszcze Ostatnio edytowane przez Rainbow : 07.03.2015 - 22:30 |
||||||||||||
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|