Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Forumowa Mafia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.03.2015, 21:36   #331
Diana
Moderator

Reputacja: 46
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia V

Cattani się spisał czy mafia zapomniała zagłosować? Tak pytam, bo w tym pierwszym wypadku zawsze Libby pisała, kto był wytypowany.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.03.2015, 10:45   #332
ddo bwayo

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Hebe Zobacz post
Ja się zaczynam zastanawiać nad ddo bwayo. Odkąd zaczęliśmy podejrzewać Malfuriona nieco ucichła, a jak już napisała jakiś post, to jego treść była głownie o tym, że nie wie na kogo głosować albo że próbuje rozgryźć mafię, a nie dzieliła się z nami swoimi podejrzeniami...
Zawszę dzieliłam się z wami moimi podejrzeniami, i je tłumaczyłam. Raz chyba tylko napisałam, że nie wiem na kogo głosować i to było podczas tego głosowania, chętnie bym zmieniła głos na Malfuriona razem z wami ale mnie już wtedy nie było w domu i nie wiedziałam, co się dzieję. Piątek wieczór ludzie, zluzujcie trochę. Ucichłam zanim zaczeliście podejrzewać Malfuriona (którego sama na początku gdy podejrzewałam, ale przestałam gdy mówił, że Lepki jest niewinny i tak się właśnie okazało po tym, gdy go zabiliśmy).

Na poparcie tego co piszę:
http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=305 - około 17:30, wy zaczeliście rozmawiać o Malfurionie o 18:30 więc proszę, nie zarzucaj mi, że "nagle" ucichłam gdy zaczeliście o nim pisać. O 18:30 to ja już dawno siedziałam z koleżanką. Przed moim postem, nikt nie napisał nic konkretnego co mogłoby mi pomóc, starałam się przeanalizować posty zmarłych, jednak nic z tego nie wyciągnęłam, przepraszam, że nie jestem na tyle sprytna. Wy zaczeliście być aktywni gdy mnie już przypominam, nie było. Musiałam na kogoś oddać głos, dlatego wybrałam alpherainna.
Następnie przyznaje następuje parę nic nie wnoszących postów ale są też takie w których dzieliłam się z wami moimi przemyśleniami:
tu tu tu i pare innych ale nie będę tu wklejać wszystkich moich postów.

Powiem tyle: byłam przez was podejrzana 2 razy, 2 razy przez to, że mnie w konkretnym czasie nie było na forum, bez przesady, mam życie inne niż forum więc na 100% jestem mafią.

Ostatnio edytowane przez ddo bwayo : 07.03.2015 - 10:56
ddo bwayo jest offline  
stare 07.03.2015, 12:33   #333
Hebe

Reputacja: 39

Powyższy post tylko pogłębia moje podejrzenia. Myślę, że ddo była mieszkańcem nie napisałaby takiej przemyślanej i wyczerpującej odpowiedzi. Poza tym wczoraj napisała tylko jeden post, który do sprawy nic nie wnosi. A dopiero wczoraj zaczęliśmy zastanawiać się na poważnie czy głosować na Malfuriona.
stare 07.03.2015, 13:42   #334
ddo bwayo

Napisałam taki długi post, bo ciągle zarzucacie mi to samo, i nie docierają do was moje argumenty, normalnie mówienie jak do ściany. Tak napisałam jednego posta bo wyobraź sobie, że mam znajomych i chcę się z nimi spotkać po szkole i nie miałam czasu na ta grę wczoraj (co zresztą napisałam we wcześniejszym poście ale przecież po co go przeczytać ze zrozumieniem prawda? Lepiej zarzucać coś komuś!). W takim razie ja myślę, że napewno Ty jestes w mafii bo nie było Cię o 11:45 i napisałaś to dopiero o 13:33, mafia nie śpi a pozatym musiałaś się zastanowić nad odpowiedzią - dokładnie tak jak mafia! Tak samo z kosmosu argument jak Twój.
stare 07.03.2015, 14:39   #335
alpherainn

Tak gdyby ktos chcial mnie podejrzewać - nie jestem w mafii. Malfurion podejrzewał mnie, w czasie kiedy bylo modne xd podejrzewanie mnie. Czy wkopałby kogoś z mafii sam w niej będąc, gdy odkrycie mafioza byloby bardzo mozliwe? Chyba nie. Mysle, ze moglibysmy zastanowic sie nad podejrzanymi z grupy tych, co w ostatnin glosowaniu oddali swój głos na Malfuriona. Wczoraj jasne bylo, ze odpadnie, więc wtopili sie w tłum, glosując na innego mafioza.

//pisanie z telefonu
stare 07.03.2015, 15:13   #336
ddo bwayo

czyli Hebe, Diana i Rainbow Potato, Hebe nie wydaje mi się by była w mafii ponieważ Malfurion na nią głosował, wątpię też by z mafii była Diana bo to ona wskazywała na Malfuriona od początku więc tym tokiem rozumowania zostaje Rainbow Potato.
stare 07.03.2015, 17:09   #337
alpherainn

Glosuje na RD. Czuje ze jest w mafii, a jesli nie, to juz totalnie nie mam pomyslu, nie mam lepszego jak na ta chwile :<
Ew. Moge zmienic glos, na korzysc wiekszosci.
stare 07.03.2015, 17:14   #338
ddo bwayo

RD w sensie Rainbow Potato?
stare 07.03.2015, 17:16   #339
Diana
Moderator

Reputacja: 46

Ja zastanawiam się między Rainbow a ddo (nie, nie dlatego, że przez jakiś czas Cię nie było - wiem, jak wkurzające są oskarżenia tylko na takiej podstawie. Przy prawie każdej edycji mafii podejrzewano mnie "bo sobie poszłam", a miałam po prostu ważniejsze rzeczy do roboty). Mało czasu zostało, a nie wiem, kogo wybrać :/

PS. Libby, nie powiesz nam, kto był wczoraj wybrany przez mafię? To mogłoby ułatwić sytuację. D:
stare 07.03.2015, 17:19   #340
cheeba

Reputacja: 11

ja swój głos oddałam na alpha. nie wiem, zawsze mi powtarzano że pierwsza myśl jest najlepsza i tym się kierowałam

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania