![]() |
#3731 |
Reputacja: 14
|
![]()
W notatniku simy zapisują sobie informacje dotyczące obiektów kolekcjonerskich, np. co po trzeba mieć, żeby wyhodować nowy gatunek rośliny lub jakiej użyć przynęty, aby złowić konkretną rybę.
|
![]() |
#3732 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3733 |
Reputacja: 10
|
![]()
super ze wrócili kosmici
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3734 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Jak ja patrzę na te akcesoria... Zaraz będzie: "Twoje simy lubią się myć? W takim razie akcesoria "Luksusowa Łazienka" to coś specjalnie dla Ciebie! Od teraz Twoje simy będą mogły suszyć włosy oraz golić nogi! Pralka gratis w darmowej aktualizacji!"
Jakby nie można tego dać do jednego większego dodatku... Dżizas ![]()
![]() |
![]() |
#3735 |
|
![]()
Wycinają połowę gry i jedną część sprzedają, a drugą rozdają za darmo, bo są tacy dobrzy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3736 |
|
![]()
Szczerze mówiąc to nie wiem na czym ma polegać ten nowy dodatek, który równie dobrze mógłby robić za akcesoria. Wolałabym 4 pory roku albo chociażby zwierzaki :v
![]() |
#3737 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
Zwiastun zapowiada że będzie ciekawie,aczkolwiek trudno powiedzieć,o co chodzi.
Po zapowiedzi można powiedzieć,że to będzie połączenie nowości z trójkowym ,,po zmroku" i dwójkowym ,,czasem wolnym". Może być ciekawie...tylko nazwy dodatków Mogły By Być bardziej kreatywne : / |
![]() |
![]() |
![]() |
#3738 |
|
![]()
Ten zwiastun jest naprawdę pięknie wykonany i bardzo mi się podoba, świetnie dobrana muzyka, wspaniały nastrój podczas oglądania. Ale statystyki mówią za siebie: oglądając grę innych osób w różne dodatki, dotychczas zdążyłem obejrzeć już wszystkie dodają może sześć fryzów, dziesięć ubrań i trzynaście mebli. To doprawdy boli :c Jeżeli spojrzeć by na tą szafę zaprezentowaną na zwiastunie (tą białą, gdzie z koleżankami wybierały którą sukienkę wybrać) meble powinny być ciekawe. A może to jest w wersji podstawowej? W takim razie nic ciekawego :c
Warto przyjrzeć się też sensowi tego dodatku. Jak wyżej wspomniano, jest co coś jak trójkowe "Po zmroku" i dwójkowe "Czas Wolny". Osobiście grałem w to pierwsze i podobało mi się, nie powiem, jednak ciekaw jestem ile tak doprawdy dodadzą rzeczy. Czas Wolny jest moim zdaniem jednym z przeciętnych dodatków ale podkreślam, że osobiście w niego nie grałem, to co tam będę o nim pisał. Dodatek ten kojarzy mi się również z The Sims 2 Double Deluxe w które obecnie gram. Coś jak Nocne Życie i Impreza, nieprawdaż? Patrząc na ubrania zaprezentowane w które ubrała się trójka dziewczyn ubrania również mogą być ładne, ale czy aby na pewno warto, jeżeli tych ubrań będzie sześć, czy osiem? Z dotychczasowych dodatków jeszcze żaden mi się nie spodobał, ale może w końcu będzie ten pierwszy raz. Komentując jeszcze same dodatki, to bardzo się zawiodłem. Są one doprawdy porównywalne z akcesoriami do trójki, dwójki (nie tyle graficznie co obszernie). Tyczą się one JEDNEGO, konkretnego tematu, a w poprzednich częściach tyczyły się one ogólnego tematu, do którego nawiązywało kilka innych. Kończąc, przyczepiłbym też się ich nazw. Jak wspomniano wyżej: mogłyby być bardziej kreatywne, jednak mimo wszystko to taki szczegół. Ważne, żeby chociaż ten dodatek zrobili porządnie. Porządnie - nie mam tu na myśli, żeby były jakieś błędy, oczywiście, że nie! Chodzi mi o wspomnianą obszerność w jakości na jaką stać twórców The Sims ^^ Tak jeszcze dodam. Druga część zaskoczyła mnie Studiami, zaciekawiła Zwierzakami a spowodowała uwielbienie Porami Roku. Trójka rozkochała mnie Nie tym światem i Studenckim Życiem, za pasjonowała Zwierzakami i Zmrokiem, a zatrzymała na zawsze Porami Roku. A czwórka? No może tylko Praca lekko mnie zaciekawiła, a Spotkaniem? Zobaczymy wkrótce c: Ostatnio edytowane przez Hatori : 05.08.2015 - 17:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3739 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
A więc jednak!
Na Originie w opisie dodatku pisze (wycięłam poszczególne fragmenty,by skrócić notkę): ,,Używaj życia w pięknym świecie Windenburgu! Zwiedź malownicze miejsca-ruiny,labirynt w ogrodzie pałacowym,stawy.... ...poderwij swoją sympatię w pubie,przetańcz noc na dyskotece... dołącz do ściśle tajnych imprez tanecznych... Simowie mogą także przyłączać się do różnych grup towarzyskich" W ,,Cechach Głównych" pisze również o prywatnej wyspie,dzielnicy biznesowej... Czyli oprócz Po Zmroku z TS3 możemy się spodziewać grup społecznych takich jak w Studenckim Życiu. I nowy świat dla marudzących,że rodziny się nie mieszczą,a prywatna wyspa zapowiada się ciekawie. No,to zobaczymy jak to jest w praktyce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3740 |
|
![]()
Jak na razie za mało informacji podali żeby cokolwiek oceniać. Nowe miasto, dwie umiejętności, pływanie w akwenach (a może to był sprytnie zabudowany basen? oby nie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|