|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzień dobry, ja tu jestem nowa. Jeśli post jest w złym dziale to przepraszam, dopiero się tu odnajduję.
Kiedyś pościągałam sobie kilka ubrań i fryzur z bardzo popularnych stron (The Sims Resource chociażby) i wrzuciłam je do gry. Wszystko było okej, śmigało ładnie, dorzuciłam kilka rzeczy... i nagle bum. Ze wszystkich ściągniętych ubrań tylko jedna sukienka wczytywała się poprawnie, reszta była zastępowana przez różową kurtkę i jeansy. W strojach kąpielowych zrobiła mi się masa fioletowych bikini, tak samo w całej reszcie. Jedyne, co poprawnie mi się wczytywało, to szminki. Dodatkowo w grze zaczęły wyskakiwać problemy, i to takie całkiem porąbane: sim/ka "rozjeżdżał/a" się na milion wielokolorowych linii i obracanie kamerą nic nie dawało. Po jakimś czasie sim wracał do swojej normalnej postaci, ale wyglądało to tak, jakby ogromne kawałki szkła, idealnie wycięte, rozsadziły mu od środka głowę. Wywaliłam wszystko, co możliwe z folderu, zostawiłam tylko pierwsze zainstalowane fryzury i dorzuciłam kilka nowych. Na razie gra śmiga tak, jak trzeba, ale jeśli znowu wywali błąd, to czy trzeba będzie znowu wyczyścić folder Downloads, czy wina leży gdzie indziej?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|