|
![]() |
#1 | |||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Haha, w dzieciństwie miałam taką książeczkę "Na jagody"
![]() Witamy zacnym w gronie storytellerów ![]() Benedykt trochę przypomina mi pierwszego sima z mojego miasteczka ![]() ![]() O, ale dodałaś do Jagodowa dzielnicę handlową ![]() Cytat:
Dobrze, że zmieniłaś Stefci ciuchy - te netowe były niezbyt ładne. No i sale w H&M - jak tu się oprzeć? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szybko się rozmnożyli ![]() W innym temacie widziałam, że dziewczynki są już dorosłe - nie wiem, na co Ty czekasz ![]() Twoja gra przypomina mi moje początki w TS2 - to zbieranie dodatków z neta, faceci ubrani przede wszystkim w Eaxisowe ciuchy, bez defaultów ciuchów i oczu, z kryształkami nad głowami simów i ogólnie zdjęciami niepierwszej schludności... ![]() Czekam na ulepszenia i na historie ![]() |
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
W pierwszej kolejności dziękuję za komentarz, bardzo mi miło
![]() Dodatków z neta jakoś przesadnie nie zbieram, nie mam zbyt mocnego kompa, więc nie chcę przesadzać i faktycznie o facetów jakoś szczególnie nigdy nie dbałam pod tym względem... może pora zacząć? Na którymś zdjęciu będzie widać poza wysokimi ścianami niebo. Nie mam pojęcia czemu, zdjęcia robię z TABem i zawsze zwracam uwagę, żeby coś takiego się nie stało, a to już któryś raz kolei kiedy jednak niebo widać... U Jagódek wszystko chyba w porządku. Benedykt dużo pracował i szybko udało mu się dostać na szczyt kariery i stać rekinem biznesu. Stefania ze względu na urlop macierzyński miała dłuższą przerwę w pracy, ale obejmowała stanowisko pani senator, a już wkrótce startowała w wyborach na burmistrza. Ze względu na wysokie stanowiska państwo Jagody pozwoliły sobie na kupno nowego, większego domku. Dziewczynki w wieku szkolnym: Lukrecja. (Swoją drogą do tej pory nie mam pojęcia jakie może być zdrobnienie tego imienia.) ![]() Nadzieja. ![]() Rodzinny obiad. Stefania chyba tłumaczyła coś bardzo ważnego, że jej tak wszyscy słuchali. ![]() ![]() ![]() Nadzieja była bardzo żywym i ciekawskim dzieckiem, wszędzie jej było pełno. Lukrecja już jako dziecko lubiła czytać książki i czerpać z nich wiedzę. W skrócie uwielbiała się uczyć. ![]() Pani burmistrz Jagodowa - Stefania. ![]() Lukrecja miała urodziny i stała się nastolatką. ![]() Udało jej się nawet zagonić młodszą siostrę do nauki. Szkoda tylko, że w przedpokoju ;d ![]() Nadzieja także stała się nastolatką. ![]() Odkryła wtedy swoją pasję - grę na gitarze. Grała w każdej wolnej chwili i szło jej to całkiem nieźle. ![]() A kiedy nie miała czasu na gitarę lubiła sobie przynajmniej pogwizdać ;p ![]() Nadzieja była całkiem towarzyska, lubiła spędzać czas z innymi simami. Tutaj wybrała się z kolegą na rolki. Chyba nietrafiony wybór, gdyż kolega padł już na wejściu. ![]() ![]() ![]() Wyobraź sobie...wszystkie portfele wypełnione simoleonami... wszystkie moje. ![]() Nadzieja walczy o swoje. ![]() Mimo, że portfela nie odzyskała i tak dobrze się bawiła. ![]() Samotny wypad na imprezę. ![]() ![]() ![]() Sweet focia wersja the sims2. ![]() Efekt. ![]() Chłopak Nadzieji, ale chyba nie pierwszy... ![]() Lukrecja jako młoda dorosła. Na studiach. Wybrała nauki polityczne, chce iść w ślady mamy. ![]() Cała Nadzieja. ![]() Szczyt możliwości kulinarnych - kanapka z szynką... ![]() Nieśmiertelne kamień, papier, nożyce. ![]() ![]() Ładnie. ![]() Urodziny Benedykta i Stefani. ![]() ![]() Tak okropnie, że aż musiałam zrobić zdjęcie ;d ![]() Benio wypoczywa w salonie. ![]() Oprócz nauki, na studiach Lukrecja chciałaby poznać swoją pierwszą miłość. Żeby zliczyć podboje miłosne Nadziei, zabrakłoby palców u rąk, a ona ciągle sama. ![]() Wypad do kawiarni. ![]() Oraz na bilard. ![]() Wyjazd Nadziei na studia. ![]() Dzieciaki wyjechały, chata wolna, trzeba to uczcić. ![]() W następnym odcinku dziewczyny na studiach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|