![]() |
#1841 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 14
|
![]()
Czy ktoś wie co poradzić na zbugowany dzwoniący telefon?
Od zeszłego simowego dnia mojej simce dzwoni telefon w kieszeni,mimo że nikt do niej nie dzwoni. Próbowałam to jakoś wyłączyć, wyjść z gry,przeprowadzić do innego miasta lub na inną parcelę,zresetować Simkę,całe miasto,a mimo to nic nie pomaga,a nie chcę tej simki kopiować i wprowadzać od nowa,bo jest w połowie wypełnienia pragnienia życowego ![]() Ktoś coś wie? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1842 | |
Reputacja: 39
|
![]()
@up:
Cytat:
![]() |
![]() |
#1843 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
Ech teraz to już nic kompletnie nie łapę...na kartce od akcesorii na której jest kod do podania na stronie TS3 pisze że kod należy wpisać na stronie TS3,kiedy niżej drobnym druczkiem pisze że kod jest do jednego konta Origin.Tak samo na Originie pisze w ,,dodaj kod produktu" (czy coś takiego) że wpisz 16-znakowy kod by <cośtam cośtam> mieć grę lub dodatek do gry.
To wreszcie te akcesoria mogę pobrać z strony TS3 czy z Origina????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1844 |
Reputacja: 13
|
![]()
Konto Origin powinno być powiązane z kontem TS3, a kiedy wpiszesz kod w originie automatycznie masz zarejestrowaną grę. Ja tak przynajmniej miałam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1845 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
Czyli jeśli wpiszę kod od moich akcesorii to będę miała je w bibliotece i będę mogła je pobrać przez program Originowy?Na pewno?
edycja: i nie będę musiała wchodzić na simsowe strony? bo w ostatnim założonym wątku już wyjaśniałam,że nie mogę wejść ani na stronę TS3 ani na nie mogę zalogować się przez e-mail na Originie... Ostatnio edytowane przez Nina14! : 29.06.2015 - 11:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1846 |
|
![]()
Właśnie po to jest Orgin. Żeby móc pobierać stamtąd gry, nawet jeśli nie ma się płyty
![]()
![]() |
#1847 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
Ale nanapewno?
Bo na Originie pisze mi,że kod jest nieprawidłowy... (Jeśli to nie wina Origina a kodu to dzwonię do Pomocy EA...ale z tym zawodu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1848 |
|
![]()
Pomyśl: jakby to tak nie działało, to po co istniałaby ta aplikacja? Skoro Orgin odrzuca twój kod, to może rzeczywiście powinnaś się skontaktować z Pomocą.
![]() |
#1849 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
Nie wiem czemu ale ostatnio kiedy jakiś Sim/Simka z mojej rodziny ma urodziny i mam opcję wybrania mu/jej cechy,to mimo że jest w tej rameczce u góry w panelu wyboru cech to jej nie otrzymuje.
Co robić? nie chcę by moje całe pokolenie dzieciaków miało po cztery cechy czy mniej,bo to ich najczęściej problem dotyka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1850 |
|
![]()
U mnie ten błąd występuje często, wystarczy wpisać kod "testingcheatsenabled true", przytrzymując klawisz shift kliknąć na sima, wybrać edycję sima w CASie i tam dodać cechy. Albo zrobić to samo za pomocą moda Nraas MasterController - to bezpieczniejszy dla gry sposób.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|