![]() |
#11 | ||||
Reputacja: 15
|
![]()
Witajcie.
Jako że mam trochę czasu, dodaję kolejną część Jagodów z Jagodowa. Cytat:
Cytat:
Cytat:
To są zdjęcia z gry z paru tygodni/miesięcy wstecz. Chcę mniej więcej wyrównać to co dodaję na forum, żeby było aktualne z tym jak gram. Cytat:
** Zacznę trochę smutno - ostatni nosiciel (brzmi jakby to był wirus) nazwiska Jagoda w Jagodowie zmarł śmiercią naturalną. ![]() Potem czas w domu Manków płynął już spokojnie. Lukrecja burmistrzowała, Franek osiągnął szczyt kariery biznesowej, a dzieciaki rosły jak na drożdżach. Szczerze mówiąc to nie wiem po kim ta uroda, a raczej jej brak, szczególnie u Wanilki. Wydaje mi się, że po ojcu. Szczególnie nos. Niestety. Narcyz bardziej jakby do mamy podobny. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prezent na urodziny ![]() ![]() Nowa fryzura. ![]() Niedzielne śniadanko. ![]() ![]() Po południu Lukrecja grała z córką w szachy. ![]() ![]() ![]() Puknij się w głowę. ![]() Myślisz, że nie widzę jak oszukujesz? ![]() Narcyz wziął się za naukę... Nic nie kumam. Te ciągi są takie głupie. ![]() ![]() Miłość wciąż kwitnie. ![]() Narcyz, ty przystojniaku ![]() Sporo ćwiczył, na studia chce iść na AWF. Wanilia z kolei wybiera się na psychologię. Uwielbia też dzieci i marzy o dużej, szczęśliwej rodzinie. Z utęsknieniem czeka na swojego księcia z bajki. ![]() Pierwsza dziewczyna. ![]() ![]() ![]() ![]() Franek jak się cieszy zamiast czytać tą gazetę ;D ![]() Uhu co ta Lukrecja dzisiaj upitrasi xD ![]() Jak to w ogóle jeść to ja nie wiem ![]() ![]() Narcyz idzie na studia. ![]() Wanilka też. (Jaka wystraszona ;D ) ![]() I zostali sami. ![]() ** Nadzieja urodziła córeczkę - Zuzannę. Włosy oczywiście czarne, oczyska niebieskie. ![]() Nie udało jej się w międzyczasie znaleźć żadnej pracy, zresztą ktoś musiał zajmować się dziećmi i domem. Urodziny Witka. ![]() Urodziny Zuzki. ![]() Janka niedługo później także wyrzucili z pracy, od dłuższego czasu nie radził sobie zbyt dobrze. Nadzieja nie robiła mu wyrzutów, chociaż zamiast szukać pracy zaczął przesiadywać przez tv i ogólnie się zapuścił. Nadzieja ścięła włosy i przestała się mocno malować. Zresztą nie miała ani siły, ani czasu na takie pierdoły. ![]() ![]() Zuzia z tatą. ![]() I później jako dziecko. ![]() Kilka miesięcy później na świat przyszło trzecie dziecko Janka i Nadziei - Oliwia, włosy czarne, oczyska niebieskie. ![]() Urodziny Witka. ![]() Oraz Oliwki. ![]() ![]() Nadzieja new look. ![]() Cześć, jestem Witek Pływak, to MTV Cribs, a to jest moja chata. ![]() ![]() ![]() ![]() Zuzka jako nastolatka. ![]() Zuza do cholery! Ile można siedzieć w tej łazience?! ![]() Jankowi udało się znaleźć jakąś pracę. Pracuje na CPNie. Przynosi grosze, ale przynajmniej jest za co opłacić rachunki. Witek w tajemnicy przed rodzicami też zaczął pracę - kradnie. Zuza poznała w szkole swoją kuzynkę - Wanilię, która stała się częstym gościem w ich domu. Tak Nadzieja jak i Lukrecja wiedziały o tym, ale żadna nie chciała zadzwonić do tej drugiej i po prostu pogadać, pogodzić, chociaż nigdy się nie pokłóciły. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oliwka jako dziecko. (Sorry za te kryształki i dachy, chyba byłam niepełnosprawna jak robiłam te zdjęcia.) ![]() ![]() ![]() ![]() Nie miała najlepszych relacji z bratem, który zdecydowanie wolał towarzystwo starszej siostry i innych jego rówieśniczek, ale za to świetnie dogadywała się z Zuzą. ![]() ![]() ![]() ** Wanilia na studiach. ![]() Narcyz. ![]() Wanilka studiowała psychologię, a Narcyz (chciał zostać sportowcem, więc najodpowiedniejsza wydała mi się) biologia. Wspólnie wynajęli domek. Narcyz szybko stał się simem uwielbianym przez studentki, a Wanilka w przerwie między wykładami poznawała rówieśników. Tak bardzo chciała spotkać tego jedynego. ![]() ![]() To nic poważnego, taki tam buziaczek na przywitanie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Narcyz dał się ponieść miłosnym podbojom i praktycznie zapomniał, że przyjechał tu studiować, a do tego kierunek był przecież całkiem wymagający. Wyleciał ze studiów już po pierwszym roku. ![]() ![]() ![]() ![]() Wanilia oprócz nauki lubiła wpaść do klubu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W jednym poznała... no właśnie, jak on się nazywał? Kalikst? Spędzali ze sobą dużo czasu. ![]() ![]() No i ogólnie miło spędzała czas. Np. tutaj wpadł do niej złodziej. ![]() ![]() ![]() Kalikst często do niej wpadał, myślała, że coś z tego będzie, no ale nic nie wyszło i Wanilia ukończyła studia będąc nadal sama. ![]() ![]() W ręczniku? xD ![]() ** Uff. Strasznie długie. W jednej części streścić całe dzieciństwo włącznie ze studiami ![]() Pozdrawiam. |
||||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|