![]() |
#13 |
Reputacja: 11
|
![]()
Pograłam już kilkadziesiąt godzin i za ogromny minus uznaję:
1. Znikający znajomi z kontaktów! Szczęście, że można ich często spotkać na mieście, ale i tak powinni to jakoś naprawić. 2. Kiedy sim wykonuje niektóre czynności np. je i gada z innym simem, to trwa to wieki. W dodatku, jeśli je na stojąco, trzymając talerz w dłoniach, to często on znika. 3. Ciemność!!! Bardzo męczące, bo trzeba się nagimnastykować, by jakoś urządzić dom, aby nie wyglądał jak ponura nora. 4. Niektóre maxisowskie włosy ![]() 5. Dosyć mocno zamknięte otoczenie. Głupotą jest, kiedy chcę z baru przejść do siłowni i muszę czekać, aż się załaduje ... Mogliby już chociaż stworzyć "dzielnice", czyli wszystkie miejsca publiczne na jednym obszarze (bez konieczności ładowania), domy w kolejnym miejscu itp. 6. BRAK MAŁYCH DZIECI! Na prawdę nie wiem, co im wpadło do głowy, by je usunąć? ![]() ![]() 7. Brak wspomnień. Nie wiem, może jestem przesadnie sentymentalna, ale lubię czasem popatrzeć: "o, wtedy moja simka wyszła za mąż, niedługo później urodziła pierwsze dziecko, po czym w jej domu pojawiły się karaluchy". ;p 8. Niektóre reakcje są trochę niedopracowane. Ostatnio jeden sim zdradził swoją żonę, co zobaczył jego syn. Dzieciak zawstydził się, bo zobaczył rodzica w krępującej sytuacji, polazł dalej i tyle ... Żadnej "głębszej myśli", poczucia zdrady czy coś ... ![]() 9. Największy bug - czasem sim się zacina. Nawet, jeśli ma kilka komend, to zawiesza się i siedzi/stoi w miejscu, nie wykonując żadnych akcji. Przed dłuższy czas pozostaje w bezruchu i nic nie mogę z tym zrobić.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|