![]() |
#11 |
Reputacja: 15
|
![]()
Dobry, witajcie!
Jak mam być szczera to w tym mieście mam samych NPCów i tylko tą rodzinę ![]() Franciszek i Lukrecja wybrali się na zasłużone wakacje po wielu latach pracy. Szczególnie Lukrecja bardzo się cieszyła, że wreszcie odpocznie na łonie natury. ![]() ![]() Najpierw zapytali przewodnika gdzie warto się wybrać i na co zwrócić uwagę. ![]() Franciszek zainteresował się naturą i lubił oglądać dzikie ptactwo. ![]() Szczególnie do gustu przypadł im wielki drwal z naleśnikami.. ![]() A potem zgłodnieli i próbowali tamtejszych specjałów. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taniec klepaniec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Właściwie nie pamiętam po co to zdjęcie zrobiłam, ale ten koleś w koszuli w kratę kogoś mi przypomina ![]() ![]() Później już tylko leniuchowali. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I cieszyli się sobą. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powrót do domu. ![]() Pamiątka z wakacji. ![]() - Mówię Ci Narcyz, super się bawiliśmy! ![]() - I był tam wielki drwal z naleśnikami. ![]() ![]() Dziennikarka. ![]() ![]() ** U Narcyza miłosnego szaleństwa ciąg dalszy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chcę być najatrakcyjniejszym simem w okolicy i mieć wór kasy! ![]() Praktycznie cały czas sypiał ze swoją przyjaciółką ze studiów - Anastazją. ![]() Ale ich związek był nijak uregulowany i Narcyz był święcie przekonany, że może mieć każdą simkę z okolicy. ![]() ![]() ![]() ![]() ** Witek był zafascynowany Dominiką, spędzali sporo czasu razem. Tutaj kolejna randka w restauracji. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie mogło zabraknąć pamiątkowego zdjęcia. ![]() ![]() ![]() ![]() Następnego dnia Dominika miała przyjść do niego na obiad. Witek już od rana wziął się za sprzątanie i przygotowania. ![]() - Słuchaj, może chciałabyś ze mną zamieszkać?! ![]() - Co powiesz na to, żebyśmy razem zamieszkali?! ![]() - Myślę, że powinniśmy razem zamieszkać. ![]() - Hej, a może zamieszkamy razem? ![]() Potem wziął się za robienie obiadu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witek uwielbia małą Emilkę. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jaki szczęśliwy ![]() ![]() ![]() - Dziękuję, że dałeś nam szansę Witek. Simowie boją się kobiet z dziećmi... - Daj spokój. Szalenie kocham Was obie. - My Ciebie też. - Może zostaniecie tutaj, ze mną? ![]() ![]() ** W domu Nadziei i Janka. Stos prac domowych Zuzy. Najlepsza uczennica ever! ![]() Całe dnie spędza ze swoim chłopakiem Tomkiem. ![]() W sumie noce też. ![]() - W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem. ![]() ![]() ![]() ![]() Nawet Janek się śmieje xD ![]() Urodziny Zuzy. ![]() Z tatusiem. ![]() ![]() Ehh, wszystko się psuje w tej chałupie. ![]() W odwiedziny wpadł Witek z Dominiką. ![]() ![]() Wszyscy polubili Dominikę i szybko się zaprzyjaźnili. Domi to jedna z tych osób, których nie da się nie lubić. (Dominika jest zaprzyjaźniona ze wszystkimi, których zna, nie wiem jakim cudem, wystarczy, że chwilę pogadają i wgle i nagle przyjaźń.) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zuza się wyprowadza. ![]() Dzięki za przeglądnięcie. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|