|
|
#11 |
|
Reputacja: 15
|
Już myślałam, że mi się zapis popsuł. Płacz i zgrzytanie zębów, że więcej Lukrecji nie zobaczę
Ale koniec końców udało mi się ino długo się włącza gra.** Urodziny Janka. Poczciwy siwy pan. ![]() Zuza wynajęła mieszkanie na parterze. Przyjechała je zobaczyć, ale spodobało jej się od razu. ![]() Albo i nie spodobało xD ![]() Ale ostatecznie podpisała umowę najmu. ![]() - Wie pan, to mieszkanie jest taakie wielkie. W sam raz dla mnie. ![]() ** W domu Manków spokojnie. Lukrecja zawiera nowe znajomości. ![]() Wanilia zaprosiła do domu kolegę z pracy, ale niezbyt dobrze im się rozmawiało. Wanilia głównie narzekała na pracę, liczyła, że będzie zajmować się czymś poważnym, a ostatnio szef przydzielił ją do kącika z horoskopem... ![]() Jednak znalazł się ktoś, kto ją zrozumiał. ![]() Ostatnimi czasy Rudolf często zostawał u państwa Manków po pracy i spędzał czas z Wanilią. ![]() A niedługo później wprowadził się na stałe. Zrezygnował ze swojej dotychczasowej pracy. Zatrudnił się w agencji nieruchomości. ![]() - To wspaniale, że udało Ci się znaleźć nową pracę. ![]() - Postanowiłam zrezygnować z kariery dziennikarskiej. To chyba jednak nie dla mnie. - Dobrze zrobiłaś, bez sensu tkwić w takiej pracy, w której nie możesz się realizować. ![]() Wspominanki. ![]() ** U Narcyza po staremu. Zabawa, zabawa, zabawa. Jest sportowcem, obecnie filar drużyny. Dalej spotyka się z kochankami. ![]() ![]() BURA od Pani Zadeckiej. ![]() ![]() Wszystkiego trzeba spróbować. ![]() Dancing. ![]() ![]() Na potańcówce poznał pewną hrabinę. ![]() Hrabinę oczywiście zaprosił do siebie. ![]() ![]() Nie ma to jak zabawa pod prysznicem. Dorosły facet... ![]() ** W domu Witków. Emilka. ![]() ![]() Na obiad zaproszeni zostali rodzice Witka i młodsza siostra. ![]() ![]() ![]() - Na szczęście zima nie taka sroga tego roku. ![]() Witek i jego zaloty. ![]() ![]() - Skarbie ... ![]() ![]() - Tak. ![]() Nadszedł ten dzień. Ślub odbył się w ogrodzie, w nowym domku, który Witek i Dominika kupili na kredyt. (Nie mam pojęcia co mi odbiło i dlaczego Dominika ma ciemną sukienkę ...) Na ślubie pojawili się rodzice Witka (Nadzieja i Jan), młodsza siostra Oliwia, przyjaciel Witka - Narcyz oraz randomowi przyjaciele. Później dołączyła również Zuza z chłopakiem (a może już wtedy narzeczonym, nie pamiętam) Tomaszem Słonecznikiem. Szkoda, że Zuza nie ubrała czegoś bardziej pasującego do okazji... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mina Narcyza gdy tańczy z Nadzieją xD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emilka też potańcowała ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie powiem Wam, że miło wspominam ten ślub. Nie wiem czemu, ale tak ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I po weselu... ![]() ![]() Następnego dnia wynikła kłótnia... - Właśnie się pobraliśmy, a ty już biegniesz do pracy? - Daj spokój Domi. ![]() - Dlaczego wcześniej do cholery nie powiedziałeś mi czym się zajmujesz?! ![]() - A co Ci miałem gadać?! Że jestem złodziejem, przestępcą?! Wtedy byś mnie poślubiła?! Potrzebujemy pieniędzy, skąd do cholery chcesz je wytrzasnąć? ![]() - Obiecaj, że z tym zerwiesz. ![]() - Dobrze, znajdę inną pracę. ![]() A teraz chodź tu do mnie. ![]() - Kocham Cię. - A ja Ciebie. ![]() Emilka była mądrym dzieckiem. ![]() Ale też małym rozrabiaką. Taką zabawą zalała całą łazienkę. ![]() I to niezadowolenie podczas kąpania. ![]() ![]() ![]() ** Jankowi trochę się przytyło. ![]() Nadzieja też weszła w nową grupę wiekową. ![]() Fajna babuszka, nie? ![]() ![]() Tyle śniegu napadało. Dzień wolny. Hura! ![]() Oliw wybrała się do nowego supermarketu wybudowanego w Jagodowie - Paprotka. ![]() ![]() A potem lekcje. Dzień wolny, to trzeba nadrobić zaległości. ![]() ** Zuza dobrze się bawiła. Kurczę, nie zrobiłam zdjęcia jak się zaręczają. Jak to możliwe?! ![]() ![]() ![]() Zuza gotuje ... ![]() Tomek dokończył, bo aż strach ją do kuchni wpuszczać. ![]() ![]() ![]() Mały spojler.
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|