![]() |
#7 | |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]() Dziękuję wszystkim za komentarze!
![]() Cytat:
Dzięki za wskazówkę, następnym razem postaram się o tym pamiętać ![]() _______________________________ Dziś przedstawiam Wam Izzy, simkę stworzoną pod koniec 2014, większość zdjęć jest jednak sprzed kilku dni. ![]() Izzy mieszka w luksusowym domu w Sunlit Tides, jeździ drogim samochodem i obija się całymi dniami. Stać ją na to, bo kiedyś była gwiazdką simowego Disneya. Kiedyś myślałam o zrobieniu OJSG z nią, stąd taka minibiografia ![]() ![]() ![]() ![]() + Parę foteczek z gry, a co. Specjalnie odpalałam po raz drugi Photoshopa, aby je zmniejszyć, bo mój perfekcjonizm nie pozwolił mi na wstawienie do tematu zdjęć z jakością pogorszoną przez zmniejszacz imgura ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + BONUS Zrobiłam na początku miesiąca takie oto zdjęcie, które bardzo mi się podoba i chciałabym się "pochwalić", choć nie jestem autorką simki. Modelka to Atheia od vatri, przeze mnie jedynie inaczej wystylizowana, twarzy nie tykałam. Fotka miała nie iść na forum i w ogóle miała być zrobiona tak, że twarz nie byłaby widoczna, ale wyszło jak wyszło. ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|