![]() |
#241 |
Reputacja: 12
|
![]()
O ironio xD
Sądzę, ze Mulfurion miał na myśli Mery, bo umarła i wróciła do gry, więc właściwie mamy pewność, że to miastowy (ewentualnie cattani) chyba że Libby tak wczoraj namieszała ze zapomniała nam powiedzieć że mafia przy pierwszym zabójstwie wyeliminowała... mafię ![]()
|
![]() |
#242 |
Reputacja: 21
|
![]() ![]() Ja również swojego głosu nie zmieniam. |
![]() |
![]() |
#243 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Zawsze tak jest. Ktoś mówi "A ja wiem coś czego nikt nie wie!" i to po prostu jak wyrok śmierci. Nikt już się nie dowie...
Mimo to nie spodziewałam się, że go załatwią...
![]() |
#244 |
Reputacja: 39
|
![]()
No dobrze, zastanawia mnie czemu mafia zabiła Malfuriana, skoro część miastowych chciała go wyeliminować. Czyżby bali się jego super-tajnej teorii?
#245 |
Reputacja: 14
|
![]()
Z tego co pamiętam podejrzewaliście Malfuriona i mnie. Nie wiem jak wy, ale na moje mafia po tym jak pisaliście milon razy o tym, że mogą atakować/zabijać siebie nawzajem byłaby zbyt głupia, żeby to robić. Gdybym faktycznie był w mafii śmiercią Dona skazałbym siebie na lincz.
"- Ale zaraz, mogliście to zrobić po to, żebyśmy tak myśleli?" Tak, pewnie bym mógł, ale po co? Albo właśnie dlatego jest taki wynik. Abyście poszli na mnie ![]() @down: widzę, że cokolwiek bym nie napisał - nawet nie będzie to wzięte po uwagę. Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 26.08.2015 - 21:09 |
![]() |
![]() |
#246 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Szczerze ja bym nie pomyślała o sobie, chociaż to zabrzmi głupio trochę xD W ogóle Libby nie chciała mi nic powiedzieć czemu wróciłam (:cccc) ale WYDAJE MI SIĘ że ktokolwiek jest Cattanim mnie chronił wczoraj i dlatego umarłam/nie umarłam. Ale szczerze nie mam pojęcia jak to jest xd
Ok, po przemyśleniu stwierdziłam, że SPC miał rację w jednej kwestii. Malfurion nie chciał zdradzić kogo załatwią, a SPC stwierdził, że wtedy zmienią taktykę i załatwią kogoś innego. No to załatwili. Tylko, że to trochę głupie. Znowu wyeliminowali kogoś, kto mógł im w jakiś sposób zagrozić, bo gdyby Malfurion zdradził i zgadł, to potem łatwo by doszedł do tego, czemu zabili daną osobę i tym tropem dojść do zabójców. Gdyby nie zgadł to zupełnie inna kwestia. Ale nadal, zgadł że jego wzięli pod lupę. A ja nadal podejrzewam SPC.
#247 |
Reputacja: 39
|
![]()
Specu, ależ z ciebie egocentryk. I jeszcze się dziwisz, że pół miasta cię podejrzewa
![]() Mam jeszcze jedną teorię: może mafia wyeliminowała Malfa, żeby te trzy osoby (o ile nie są w mafii), które na niego głosowały zagłosowały na Speca lub Kędzię. Więc może (ale może!) oboje są niewinni i mafii nie robi różnicy które z nich odpadnie. W każdym razie na chwilę obecną się wstrzymuję i nie powiem na kogo jutro zagłosuję, zobaczę jak się sprawy potoczą.
#248 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#249 | |
Reputacja: 33
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tam myślę, że skoro sporo osób nie oddało głosów, to może to w nich jest ktoś z mafii? Tak, że w pierwszym głosowaniu nie wzięli udziału jakby byli nieobecni i niezorientowani w temacie. |
|
![]() |
![]() |
#250 |
|
![]()
Up: w takim razie zwracam honor
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|