![]() |
#261 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A ja nie wiem, komu ufać.
Niestety nie mam szczęcia do fajnych ról (tš szantażystkš też nie zostałam ![]() No chyba, że <tryb teorii spiskowej dziejów>, że jest w mafii, mafia jš wykończyła, Katani wskrzesił> ale to wydaje się mało prawdopodobne. Ciastek teraz też wydaje się małoprawdopodobny. No cóż - poczekam, kogo zaproponujecie i wtedy będę głosowała. |
![]() |
|
![]() |
#262 |
Reputacja: 21
|
![]()
Ja od razu zaznaczam, że dzisiaj nie ma mnie w domu, więc proszę mnie nie podejrzewać o jakieś dziwne rzeczy
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zastanawiam sie czy wy umiecie czytac bo dwa razy pisalam ze jej nie bronie (nawet mowilam ze moge na nia glosowac) tylko mowie ze TEN argument "bo jest nieaktywna" jest dla mnie niewystarczajacy by kogos oskarzyc w momencie gdy ta osoba zachowuje sie tak samo za kazdym razem.
#264 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Hmm...jedyną osobą, której nick przewinął się w postach Malfuriona była Bjork. Dla mnie mało prawdopodobne, że jest w mafii, no bo oczywiste, że będziemy ją podejrzewać. Ale nie wiem, wszystko jest możliwe
![]() A co z ludźmi, którzy się nie udzielają? Może mafia się chowa? |
![]() |
![]() |
#265 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 14
|
![]()
Hm,trudno powiedzieć.Mafia może się nie wychylać,ale wtedy tak jak teraz miasto to zauważy i wybije.Trochę za mało osób jest zabitych aby wymyślać jakieś teorie spiskowe,chyba że ktoś weźmie pod uwagę poprzedni zamach na Meryam.
Ja tam spróbuję cuś wymyśleć,póki co nic mi nie wpadło do głowy. |
![]() |
![]() |
#266 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
W ogóle Apo coś pisała w tym temacie?
|
![]() |
![]() |
#267 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Przywitała się tylko. Ale w sumie nie ona jedna.
![]() |
#268 | ||||||||
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
jezus marian jak czytam posty Niny to az mnie ściska
Nie jestem jakaś nietolerancyjna dla nowych osób, które nie ogarniają, ale czy to konieczne pisać w każdym poście "Spróbuję coś wymyślić" nie pisząc przy okazji nic konkretnego? Ja jestem w stanie zrozumieć, że nie ogarnia jak funkcjonuje mafia, ale da się przejrzeć poprzednie edycje, da się zobaczyć jak to funkcjonuje tutaj... Po prostu mnie to irytuje. (TMI: tak, mam pms) Słuchajcie, prawdę mówiąc, to tak czy siak wytypować kogoś musimy, bo znowu głosowanie wyjdzie do dupy jak każdy zagłosuje na kogoś innego. Próbuję rozpracować taktykę mafii, bo nawet nie licząc mojego zabójstwa, to jeśli o Malfuriona chodzi to zabili osobę, którą po pierwsze podejrzewało miasto, a po drugie nie stwarzał dla nich wielkiego zagrożenia. Myślę, że oni rzeczywiście zmienili taktykę w ostatniej chwili i dopóki Malfurion nie zaczął kombinować, to chcieli zabić kogoś innego. A z drugiej strony skoro miasto go podejrzewało, to może mafia zrobiła właśnie ten ruch, o którym wszyscy mówimy - zabiła swojego, żeby wprowadzić zamęt. Malfurion nie chciał nam powiedzieć kogo mafia chciała zabić, bo to było "takie oczywiste", ale koniec końców nam nie powiedział, bo może sam był w mafii i tu znowu wchodzą 3 scenariusze, o których mówiłam. Więc zrobili obrót o 180 stopni i zabili Malfuriona, bo gdyby go nie zabili, to musiałby się wygadać. W ten sposób pozbyli się problemu. I tu wracam do punktu wyjścia, że głosuję na SPC. Dlaczego? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I czemu tak zawzięcie wspierał Malfuriona? Bo obydwaj odwracali uwagę na Bjork. Obydwaj próbowali nas przekonać do tego, że Bjork jest w mafii. A poza tym, łatwiej się działa w grupie, gdy można się wzajemnie bronić. Teraz SPC został sam, więc trudniej mu znaleźć argumenty na swoją obronę. Poza tym... ...proponuję zrobić research i poszukać, kto pierwszy rzucił oskarżenie na Bjork. Cytat:
I jeszcze nadal podejrzewam Lepkiego, chociaż tu podejrzenia słabną na tę chwilę. Ponadto zastanawia mnie Cytryśnia. Nie pisze nic konkretnego, podpina się pod różne teorie, sama niewiele wnosi... Szczególnie w tym poście po prostu jest... dziwna. I zastanawia mnie to: Cytat:
Podobnie do SPC, odciąga uwagę na Bjork. Ja dziś głosuję na SPC, ale jeśli to nie on... to ja już nie wiem... Jeśli chodzi o nieaktywne osoby, no to... Cytat:
![]()
![]() |
#269 |
Reputacja: 41
|
![]()
Czyli jedna osoba z moich podejrzeń została zabita. Tylko zastanawia mnie do tej pory, kogo Malfurion chciał nam wygadać :\ Moze tak jak mówi Meryam był w mafii i podjął taką decyzję, aby wprowadzić zamęt? Wczoraj miałem trudny wybór pomiędzy dwoma panami Malfurion i SPC. Dzis już wybór mam jeden i głos dzisiejszy oddaję na SPC.
Zastanawiające jest również to, że jak Malfurion umarł, to SPC już tak ochoczo nie pisze ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Reputacja: 39
|
![]()
Przywitała się, ale nic poza tym nie pisała. Ale za to długo siedziała w tym temacie. Przez pewien czas mnie to zastanawiało, ale może po prostu "odrabiała zaległości". Tylko czemu się nie wypowiedziała?
|
|