|
|
|
|
#1 |
|
Archeolog Renesansu
Reputacja: 14
|
Rodzina Lotario-Kaliente
Don Lotario rzucił wszystkie swoje kochanki dla Diny Kaliente,nawet Kasandrę Ćwir ,która ze swoim mrochnym gotyckim stylem mu się znudziła *-*Zaproponował więc i Dinie i Ninie wprowadzenie się do niego.Siostry się zgodziły,jednak nadal nieco wściekła po zerwaniu Nina chcąc zrobić Dinie na złość rzuciła się z pocałunkami na swojego byłego,co poskutkowało osądzeniem o zdradę Dona. Przez kolejne dni rodzinka ciągle wdawała się ze sobą nawzajem w bójki aż w niespodziewnych okolicznościach Nina zmarła. Don zaproponował więc Dinie przeprowadzkę do innego miasta i zażegnanie konfliktu.Jak myśleli,tak i zrobili,to jest przeprowadzili się do Dąbczyny (to moje miasto,nazwa też,wiem że nieco beznadziejna ).Tam zakupili mały domek na wzgórzu.Potem para poszła na randkę,która okazała się być taką,o jakiej można było śnić,bo nasz podrywacz oświadczył się Dinie ![]() kontynuacja po długim czasie... Po skromnym ślubie w ogródku para postarała się o dziecko,czego owocem jest Krysia.Niestety,podczas pożaru Krysia straciła ojca,a niedługo potem,w skutek porażenia prądem matkę.Mała została adoptowana przez jedną z bogatszych rodzin w Dąbczynie,która wymagała od niej bardzo nienagannego zachowania i wzorowych ocen.Niestety dziewczynka talentu do nauki nie miała więc bardzo cierpiała.Ciąg dalszy nastąpi... Ostatnio edytowane przez Nina14! : 29.01.2016 - 15:53 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Jezu odświeżam ten temat xD
Ja grałam tylko w otoczeniach z podstawy ![]() MIŁOWO: Ćwir: Jak się należało spodziewać, Don zostawił Kasandrę pod ołtarzem. Ta ześwirowała, ale zmieniła wygląd i wyprowadziła się. W rezydencji zamieszkała Dina Kaliente, narzeczona Mortimer. Aleksander dorósł i zakochał się w Tekli Ćwirko (xD) Kaliente: Nina została sama po tym, jak jej siostra wyniosła się do Ćwirów. Znalazła pracę w karierze tanecznej, ale nic więcej nie zrobiłam. Lotario: Don zmienił aspirację na popularność xD Z kochanek została mu tylko Nina, gdyż przyłapały go Kasia i Dina. Biedak: Damian rzucił pracę w karierze kryminalnej i zdobył w szkole 6 xD Balbina urodziła synka Daniela. Przyjemniak: Kasia wprowadziła się do domu. Marysia przyłapała ją w łóżku z Danielem i wyprowadziła się. Zamieszkała w bloku wraz z Kasandrą ![]() Liliana i Andżela pogodziły się xD Marzyciel: Dariusz jest w związku z Balbiną Biedak, bo zauważył, że Kasandra go jednak nie chce ![]() Hak: Esmeralda zaszła w drugą ciążę i tyle ![]() DZIWNOWO: Dziwak: Paskal urodził (heh) kosmitkę Tytanię. Obecnie, Waldemar jest w ciąży a Leszek spotyka się z jakąś Blanką... Kowal: Jasiek wyjechał na studia, gdzie zaręczył się z Ofelią Zmrok. ![]() Papużka: Nerwus Jakiś uciekł do domu swojej matki, Oliwki. Kamasz: Generał Bolesław zakochał się w Otylii Motylek z Nowej Politechniki. Przemieniłam ją w wiedźmę xD Widmo: Ofelia wyjechała na studia, a Nerwus zamieszkał z matką. WERONA: (moje ukochane otoczenie )Kapulet: Julia nadal spotyka się z Romeo ![]() Hermia zerwała z Merkucjem. Grażyna (taka babka z kosza xD) rozwiodła się z Albinem i zamieszkała sama. Ma syna, Damiana, którego ojcem jest jej były mąż. Jej siostra Renata jest w ciąży a Kent zaręczył się z Bianką. Montek: Merkucjo spotyka się z Mirandą. I tyle ![]() Jutrzenka: Puk (cóż za imię xD) pocałował się na imprezie z Hermią teraz są parą.Teodozji zmieniłam imię na Nikola
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|