![]() |
#281 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Zacznijmy od tego, że w mafii zawsze się znajdzie ktoś, kto się udziela i naprowadza na fałszywe tropy i ktoś, kto siedzi cicho, żeby nie zwracać na siebie zbytniej uwagi. Wiec w sumie mafiosów trzeba by szukać w obu tych grupach. A to nam z kolei nic nie daje, bo miastowi są tacy sami - jedni się udzielają, drudzy siedzą cicho i obserwują.
SPC, właśnie takie pisanie dużo i bez sensu (jak to określiłeś) budzi samo w sobie podejrzenia. Wypominasz nam, że znowu przez to Cię podejrzewamy, ale w takim razie czemu sam nie uczysz się na błędach? Zmieniasz podejrzanych jak rękawiczki, nikomu to nie pomaga.
|
![]() |
#282 |
Reputacja: 14
|
![]()
Up: przez całą mafię podejrzewałem Bjork i napisałem, że dziwne jest zachowanie Annetti - tyle.
Wczoraj nawet się nie bałem, gdy mafia oddawała wyrok. Dlaczego? Bo za bardzo się na mnie rzuciliście, a oni wiedzą, że prędzej czy później sami mnie zabijecie ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Reputacja: 41
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#284 | |
|
![]() Cytat:
O rękawiczkach odpowiedziałem.. EDIT: Tak na marginesie to ty właśnie zmieniasz często podejrzanych. Wymienię twoich wszystkich: Nina14, Hebe, Malfurio i Ja. Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 27.08.2015 - 15:21 |
|
![]() |
![]() |
#285 |
Reputacja: 39
|
![]()
A ja dwie.
Droga mafio, bądź tak miła i odstrzel Nusso lub Kafelove, nawet tu nie zaglądają. W każdym razie ja dziś głosuję na Speca. Są dwie możliwości: SPC jest w mafii albo nie. W pierwszym przypadku odstrzelimy mafioza. W drugiej zabijemy nie-mafioza, który jest dla mafii idealną przykrywką, bo pół miasta go podejrzewa. Tak jak alpher w poprzedniej edycji - mafia trzymała go przy życiu do samego końca, żeby w razie potrzeby zrobić z niego kozła ofiarnego.
#286 | |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Nie no, może nie chodzi o to, że zmieniasz podejrzanych. Ale zmieniasz swoje podejście w stosunku do jednego, do którego byłeś niemal święcie przekonany, że jest w mafii. A teraz zastanawiasz się, czy jest szantażystą. Po czym skupiasz się na sobie i odpychasz wszystkie zarzuty słabymi argumentami. I za każdym razem gdy ktoś podsuwa jakieś argumenty przeciwko Tobie, to ty wytykasz danej osobie to, kogo podejrzewał. To nie jest argument na Twoją obronę, że ktoś inny ma kilka typów, bo ja też mam kilka, ale nie jestem ich pewna. Sorry, ale ja już mówiłam - mnie nie przekonujesz.
Ale widzisz, na tym polega mafia. Jeśli naprawdę nie jesteś w mafii, to trudno. Zmienimy trop, poszukamy kogoś innego. Ale ja przynajmniej wiem, że mój głos nie był bezpodstawny, bo Twoje posty naprawdę budzą moje podejrzenia. Tyle. Nie wiem jak inni zagłosują, mam nadzieję, że nie zwalimy tego głosowania tak jak było w ostatnim... Cytat:
NIE MAFIO LIBBY Bo gdy mafia ich zabije to nic nie wniesie do gry. Będziemy strzelać na oślep. I w ogóle to zaczyna mnie też zastanawiać Rainbow, która nawet teraz jest aktywna w tym temacie, a napisała zaledwie jednego posta... Proponuję odstrzelić też tych z jednym postem na koncie, też nic nie wnoszą do gry xd
Ostatnio edytowane przez Meryam : 27.08.2015 - 15:40 |
|
![]() |
![]() |
#287 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
SPC faktycznie dziwnie się zachowuje i cały czas się tłumaczy, ale on to robi przecież przy każdej mafii, tak ma po prostu chyba, że jak ktoś rzuci drobne oskarżenie, to on musi się natychmiast bronić. Obawiam się, że to będzie nietrafiony strzał, ale jestem skłonna na niego zagłosować.
Co do Björk mam mieszane uczucia. I tak samo co do Kędziorka, o niej też wcześniej pisaliśmy. Dużo jeszcze jest osób, o których nie wiem, co mam sądzić... Aha, i ciekawa jest ta teoria z Malfurionem, jednak ja wątpię, by na samym początku gry tak się poświęcił.
#288 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Przeglądając ostatnie posty też skłaniam się ku głosowaniu na SPC.
Co do Malfuriona...teoria, że był w mafii jest niezła. Może nie chciał już brać udziału w zabawie i sam siebie zabił mieszając nam zupełnie w głowie? |
![]() |
![]() |
#289 |
|
![]()
Tak nienawidzę, gdy ktoś przekręca moje posty, że to jest mało..
Nie oskarżam Lepkiego, tylko dla tego bo napisał coś o mnie. Po prostu napisałem, że podejrzewałem dwie osoby, a on dwa razy więcej i mi to zarzuca. A choć nie do końca zmieniłem zdanie o Bjork, dlatego bo po prostu na to wyglądało z postów innych, a ja miałem wrażenie, że coś jest z nią nie tak, więc uznałem, że to dobry kierunek. Zmieniając temat. Nie odstrzelajmy osób nieaktywnych bo to marnowanie głosów. Co oni nam wadzą, przecież nawet nic nie wnoszą, a nam przeszkadza tylko tym, że są na liście ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Reputacja: 10
|
![]()
Meryam wróciła ? Jeden dzień bez internetu i tyle niespodzianek
![]()
|
|