Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.09.2015, 16:19   #1
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: 1929

No fajnie - otwarcie mówisz, że wzorowałaś się na czymś, a tu ani jednego zdjęcia do porównania? Albo przynajmniej linku?

Z zewnątrz:
Wątpię, żeby w jakimkolwiek kierunku/stylu w architekturze hołdowano basenom większym od samego domu ;]
Gdybym ja miała przejść odległość 20 kratek, żeby wsiąść do auta, to zrezygnowałabym z podjazdu w ogóle.
Teleskop przed domem aż prosi się o kradzież Rozumiem, że drzwi wejściowych nie dało się dać bliżej furtki? O co chodzi z tym odstającym kawałkiem dachu - czy czemuś on służy? Nie za dużo tych fontann?
Wewnątrz:
Korytarz - u mnie nawet w domkach "do grania" korytarze nie są tak zagracone Więcej obrazów na ścianach nie mogło być?
Sypialnia - po co komu ręczniki przy łóżku? Obraz nad łóżkiem nie pasuje do niczego. Mamy rok 2015 - teraz w internecie można dostać o wiele ładniejsze dodatki niż ta palemka rodem z 4esf sprzed dekady. Skrzynia ze skarbem w takim miejscu...? Serio?
Pokój dzienny - mieszanie Eaxisa z netemw ten sposób jest BARDZO faux pas. Simy na czas robienia zdjęć powinny być poza domem, ALE jeśli już muszą być, to nie powinny odwracać uwagi oglądającego. Tymczasem widzimy zapełniający się pasek umiejętności i kryształek... Kuchnia powaliła mnie na kolana. Nawet nie wiem, jak to skomentować.
Łazienka - zapewne to pokrycie ściany zostało wynalezione po to, żeby kłaść je na jedną albo co najwyżej dwie ściany. Tutaj widzimy je na wszystkich możliwych. Nie mam bladego pojęcia, do czego mogłaby pasować ta szafka (?), skoro cała łazienka utrzymana jest w chłodnym klimacie i dominuje tu czerń i szarość.
Kolejny pokój - pojechałaś EAxisem. Samotna świeczuszka na tym stole woła o pomstę do nieba. Waga podłogowa ni z gruchy ni z pietruchy zresztą też.
Przynajmniej rozkład pomieszczeń mi się podoba!

Ten dom tylko z zewnątrz wygląda jako-tako spójnie. W środku bardzo słabo. Folder Downloads zaś nadaje się wyłącznie do wymiany.
Porównując zaś to, co zobaczyłam tutaj, do oryginału stwierdzam, że nie bardzo wyszło Ci to odwzorowanie. A tamten "basen" ma zaledwie kilkadziesiąt centymetrów głębokości...
2,5/10

Ostatnio edytowane przez Liv : 19.09.2015 - 16:22
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania