![]() |
#11 |
Reputacja: 14
|
![]()
Bryła z przodu wygląda ładnie, z boku słabo, a z tyłu jeszcze gorzej. Po prostu brakuje jej okien. Jak patrzę na rzutach, to widzę, że bez problemu można je dodać, zmieniając rozmieszczenie mebli i sprzętów w łazience.
Podoba mi się stonowany kolor ścian w większości pomieszczeń w domu. Wyjątkiem jest sypialnia dziecka i raczej to nie działa na jej korzyść. Tapeta sama w sobie jest ładna, ale wprowadza straszny chaos w tym pokoju. Salon jest chyba troszkę zbyt skromny, wydaje się taki wciśnięty na siłę, tu drzwi, tam schody. Ja przestawiłabym fotel z drugiej strony sofy, a drzwi do sypialni przeniosłabym na tą ścianę przy której stoi fotel. Nie podoba mi się też kącik ze sztalugą i przyrządem do ćwiczeń. Na górze jest wystarczająco miejsca, żeby pomieścić i to, i to. O ile sztaluga bez problemu mogłaby tam stać, to przyrząd do ćwiczeń kompletnie w tym miejscu jest nie na miejscu ![]() W łazience dywanik w zielone pasy kompletnie zaburza stylistykę tego wnętrza. Nie pasuje ani odcień zieleni, ani te pasy ![]() Na rzucie piętra widzę pomieszczenie bez drzwi, które mogłoby być łazienką. Biedne simy, które mają małe pęcherze musza latać w nocy po schodach do łazienki, a ona mogłaby być tuż obok ![]() Ogólnie, gdy zaczęłam oglądać zdjęcia wnętrz, pomyślałam, że są idealne. Pomimo szarości na ścianach udało Ci się uzyskać wrażenie przytulności i harmonii. Drobne mankamenty, o których napisałam to pestka przy przyjaznym dla oka całokształcie ![]()
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|