![]() |
#14 |
Reputacja: 26
|
![]()
OK, muszę o sobie przypomnieć. Problemy techniczne miałam. Moderatorów proszę o wyrozumiałość, ew. połączenie postów jeśli tak uznacie (choć ja wolałabym nie, w tym konkretnym przypadku).
Brutus pytał o ten dom ![]() ![]() Tak jest, ten z dwoma balkonami, u mnie w wersji z Sims Deluxe Edition (w podstawowej wersji miał bodaj elewację z cegieł). Zamieszkała tu rodzina Kumpel, w dwójce znana jako Przyjemniaczek - w oryginale Pleasant. W podstawie dom jest nieumeblowany, więc od tego zacznę. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak tak, znowu na fundamentach, i na dodatek w jedynce taras miał inną podłogę - ale to jest akurat celowe, kafelki takie jak w łazience? Przecież parę dni mrozu i byłoby po tarasie. No i brzoza zamiast wierzby - niestety wierzba w dwójce jest strasznie wielka i wrzynałaby się bezczelnie w ściany i podłogi... Teraz czas na urządzony dom, ale od razu mówię - nie wygląda w tej chwili zbyt imponująco. Urządziłam go na tyle, na ile starczyło pieniędzy rodzinie, i tak dobrze, że ich stać było. ![]() Oto kuchnia. ![]() Nie jest łatwo z tymi oknami, prawie nie ma gdzie szafek powiesić. Skromna jadalnia. ![]() Kuchnia, jadalnia, przedpokój z klatką schodową w jednym pomieszczeniu... ![]() ![]() A właśnie, drzwi zainstalowałam na ukośnej ścianie, dzięki czemu można było urządzić kącik komputerowy pod schodami ![]() ![]() Praktyczna rzecz. Następne pomieszczenie zostało podzielone ścianką działową na salon i sypialnię. ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka. ![]() ![]() Teraz idziem na górę. ![]() Na postawienie tu ścianki działowej trzeba będzie poczekać. To część Joasi. Nie przypomina dziewczęcego pokoju, nieprawdaż? ![]() A tam śpi Daniel. ![]() Mają ładny widok z balkonów. ![]() Podwórze też źle nie wygląda. ![]() Tak, no cóż, jak mówiłam jest raczej skromnie w tej chwili. A oto i mieszkańcy. ![]() No, to tyle na razie. Nieumeblowany dom miałam w sumie już z póltora miesiąca temu, ale nie chciałam go pokazywać pustego. I tak się wahałam czy wrzucić jego zdjęcia teraz, no ale Verion z innego forum mnie namówił ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|