|
|
#10 |
|
Archeolog Renesansu
Reputacja: 86
|
Dzięki wielkie za komentarze, bo tak to bym musiała czekać 5 dni, a zamczysko już stoi
Jak wspominałam wcześniej, na którejś z parcel zamierzam dać tawernę w takim stylu, jak pierwsza dobudówka do zamku, którą usunęłam, ale raczej jej nie dam na tam ogromną parcelę, jak ta największa śniegowa. Może tam będzie drugie zamczysko coś wymyślę!![]() Parcela wymaga jeszcze kosmetycznych poprawek, ale już jest zdatna do użytku. ![]() Mniej-więcej tutaj wysiadają nowo przybyli, więc mają blisko do głównej części zamku. Wewnątrz wieży ukrywa się telefon i skrzynka pocztowa ![]() ![]() Na wejściu od razu mamy recepcję i punkt gastronomiczny. Nie musisz się kwaterować od razu - możesz najpierw się najeść. ![]() Zjeść, wypić, coś przeczytać... ![]() Budynek jest przystosowany do obecności zwierząt. Tak, "kocham" te drobne błędy w grafice (grrrrrr). ![]() Kwatery znajdują się na piętrze zamku. ![]() Korytarzykiem na prawo do końca mamy pokój dwuosobowy. Łóżko posiada pewien bug, mianowicie działa nawet jak się sim nie zakwateruje, więc nocleg za darmo XD nie wiem jak to naprawić. ![]() W tej wieży znajduje się łazienka. ![]() Obok znajduje się kwatera czteroosobowa, również z łazienką wewnątrz wieży. ![]() W lewo korytarz ciągnie się nieco dalej i jednocześnie można podziwiać widoki na jezioro umiejscowione tuż przy zamku (w głośnikach leci mi obecnie Enya i właśnie sobie wyobraziłam spacer z takim widokiem... om nom nom). ![]() Na końcu korytarza znajduje się kolejny pokój dwuosobowy. W sumie miejsc do spania jest osiem. ![]() Tu również łazienka znajduje się wewnątrz wieży. ![]() Pod kwaterą z lewej znajduje się również przestrzeń użytku publicznego. Co może się tam znajdować? (W zewnętrznej wieży jest ukryty drugi telefon i publiczna latryna - logiczne, nie?). ![]() Ogólnodostępne spa! Trzeba simom lepszych wakacji? ![]() Do dyspozycji są różne rzeczy - kąpiele błotne, siarkowe, w mleku, parowe, większa balia, prymitywne prysznice, masaż... ![]() No i toaleta. ![]() Pod korytarzykiem znajduje się przejście. ![]() Na tyłach zamku znajduje się jezioro, niewielki staw z fontanną, kolejne rozrywki, no i mnóstwo zieleni. Most został poszerzony, ponieważ simowe są ułomni i tłumem pchają się na tak wąskie przejście, co skutkuje krążeniem dookoła spa, żeby dotrzeć do terenu za jeziorem. ![]() ![]() ![]() Jest przyzwolenie na karmienie ryb! No ale trzeba sprawdzić jak nam parcela działa w praktyce. ![]() Tak, obiekt do akredytacji ustawiłam tyłem do przodu. Brawo ja! Już poprawione, a szafa wylądowała za ścianą. ![]() Wędkowanie nam działa. Na dzień dobry Jarogniewa Staw wyłowiła kalosza! ![]() Wspomniane dozwolone karmienie ryb. ![]() Tere-fere-kuku, strzela baba z łuku. Za pierwszym razem trafiła w sam środek! Do naprawy zostały mi prysznice w kwaterach, które nie działają wcale (na szczęście te ze spa już tak) i muszę dodać punkt kąpieli dla zwierząt. Ogólnie z parceli da się (w miarę) normalnie korzystać i simy mają już gdzie wypocząć
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|