![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
Moja taka niepisana zasada; urządzaj tak jakbyś sama chciała tam mieszkać.
Te zasadę można odnieść do wielu rzeczy ale mniejsza. Z całego domu podoba mi się.... łazienka ![]() Przynajmniej tam jest jakiś kolor. Zgodzę się z koleżanką wcześniej, za dużo tej cegły. Mieszkanie jest za puste, za nudne, za zimne. Ogródek jest a jakby go wcale nie było, gdzie jakaś ławka vel krzesło, wszystko zabetonowane i jak tu sim ma wypocząć i czerpać radość z życia? Te bambusy odgrywają role czego? Zasłony? Okna za duże i źle rozmieszczone do tego brak jakich kol wiek zasłon/rolet/żaluzji. Tylko podglądaczy brakuje, źle bym się czuła z myślą że ktoś może mnie obserwować... Dom sam w sobie jest za duży. Parter w cegle i starych, szarych podłogach a piętro już bardziej hmm żywsze? nowoczesne?... Ale tylko przez chwile bo w sypialni znów mamy cegłę i deski. Pusty hol, bez żadnego kwiatka, tylko jeden obraz ![]() Smutne, puste ściany. Szczerze? Dla mnie sypialnia jest wielkim nie porozumieniem. Chyba nie będę tego komentować. Gabinet jak cię mogę ale też pusty. Może lampka, półka z książkami jakiś fotel obok czy nawet mała skórzana kanapa. Szkoda że nie zrobiłaś zrzutu z góry, byłoby łatwiej ogarnąć gdzie jest jakie pomieszczenie. Poszukaj inspiracji, może Liv cię zainteresuje? Wrzuciła na forum kilka fajnych domów w typie modern. Poszperaj w internecie, popatrz na strony z projektami domów, często można znaleźć gotowe urządzone pokoje/mieszkania. Może coś Ci się spodoba i będziesz mogła tę wizje przenieść do gry? Więcej koloru! Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|