![]() |
#37 |
Reputacja: 12
|
![]()
Odcinek 7 - Ciekawe informacje
Agnieszka spędzała wolny czas na słuchaniu muzyki alternatywnej i czytaniu romansów. O dziwo,bardzo polubiła ten gatunek literacki. ![]() Doskwierały jej też częste bóle pleców... ![]() Mimo wszystko panna Zadek zabroniła Gobiasowi brania wolnego w sprawach rodzinnych.Dalej sama sprząta i gotuje. ![]() Następnego dnia Agnieszka postanowiła odwiedzić swoje byłe miejsce pracy.Korporacja''Przyszłość'' prezentowała się tak samo jak w dniu,gdy pojawiła się tu pierwszy raz. Duży,ceglany budynek,równo przystrzyżony żywopłot,zawalona papierami recepcja... ![]() ![]() Jaki był cel jej wizyty? Otóż simka postanowiła poszperać w bazie danych i archiwach w poszukiwaniu informacji o... Jej byłym szefie. Mam szczęście,że jest tu pusto - pomyślała. Siedziała tam prawie godzinę.Przed oczami przewijały się jej różne nazwiska,ale w końcu dotarła do tych odpowiednich. Nazwisko i imię : Alvi Iqbal Płeć : Mężczyzna Stanowisko : Twórca raportów Stan cywilny: Kawaler,rozwodnik,wdowiec (niepotwierdzone) Partner,Partnerka : Vivienne Rachel Alvi (była partnerka,niepotwierdzone) Potomstwo : Vj Alvi,Miraj Alvi Adres zamieszkania ; Lilli Wodnej 43 Dawne miejsce zamieszkania : Sunset Valley Obecne miejsce zamieszkania : Newcrest Informacje dodatkowe: Prawdopodobnie pochodzenia arabskiego,samotny ojciec. Porzucony (?) przez żonę/partnerkę.Neurotyk. No proszę,ilu ciekawych rzeczy się dowiedziałam!Tylko dlaczego ta Vivienne go zostawiła? No cóż to chyba oczywiste,że w następnej kolejności udałam się właśnie do byłego szefa.Porozmawiałam z jego starszym synem.On naprawdę obwinia ojca o odejście matki. Niestety nie wiem jak to było naprawdę. ![]() Miraj też ma problem z zaklimatyzowaniem się. Opowiadał mi trochę o swojej matce. Bardzo za nią tęskni. ![]() ![]() W międzyczasie pokłóciłam się jeszcze ze starym Alvim. Najwyrażniej nie podobał mu się fakt,że przyszłam.(Ta monobrew tak zabawnie wygląda,co nie?) ![]() ![]() Zdenerwowana postanowiłam odwiedzić kogoś innego padło na dwójkę współlokatorów mieszkających tuż obok : Gwen Glover i Holdena Wozny'ego. Siedziałam sobie spokojnie jedząc jogurt,gdy ktoś postanowił pojawić się na tym świecie nieco szybciej. Na szczęście Holden zawiózł mnie do szpitala... A na świecie pojawił Jason Koffi. ![]() ![]() ----------------------------------------------------- Z góry przepraszam,jeśli zdjęcia są za duże. Enjoy ![]() Edit: Ok są za małe.Poprawię jak ogarnę tinypica.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|