![]() |
#371 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam, nie mogę uruchomić warsztatu. Wyskakuje 'Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta'. Wcześniej działał normalnie. Gra natomiast działa cały czas. Reinstalacja nie pomogła. Proszę o pomoc.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#372 |
Reputacja: 39
|
![]()
Usuń pliki cache, czyli plik Accessory.cache i Groups.cache z: Dokumenty/EA games/The Sims 2 UC. Jeśli nie pomoże, to spróbuj odpalić warsztat bez CC.
![]() |
#373 |
|
![]()
Działa bez CC, ale bez dodatków to się mija z celem, ponieważ ich potrzebuję. Czy to wina jakiegoś wadliwego CC? Jak mogę się dowiedzieć czy któryś zaszkodził?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
|
![]()
Musiałabyś je jakoś pogrupować i sprawdzać z którą "grupą" CC warsztat nie działa.
![]() |
#375 |
|
![]()
Ponawiam prośbę o pomoc w stosunku do mojego problemu ~~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
|
![]()
Może w takim razie wina leży po stronie komputera? W takim wypadku musiałabyś opisać swój problem na jakimś forum dla "komputerowców". Zazwyczaj problem z "migającą" grafiką występuje na sprzęcie z systemem Win 8, ale Graphics Rules Maker lub podana przeze mnie wcześniej metoda zazwyczaj działa.
![]() |
#377 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
|
![]()
1. Możesz mieć jakieś wadliwe CC. Zobacz jak gra wygląda bez nich.
2. Możesz spróbować te użyć tego programu (jeśli problem z grafiką to wina gry, to może pomóc). 3. Zaopatrz się też w batboxa - jeśli twój sim będzie wyglądał jak nie powinien, umieść batboxa (znajdziesz go w trybie kupowania, w kategorii "różne>różne") na parceli naciśnij na niego "fix>invisible sims".
![]() |
#379 |
|
![]()
Wydaje mi się, że przed zainstalowaniem cc gra i tak sprawiała mi takie psikusy. Ale chyba tylko na uc, gdy miałam tylko podstawę czy dodatki takiego problemu nie było.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
|
![]()
Niestety to, co poradziła mi Hebe, nie pomogło. Mój problem polega na tym, że simowie mimo włączonej wolnej woli nic nie robią, stoją w jednym miejscu i się obracają. Tego problemu nigdy nie miałem i pojawił się on tak nagle, czy to może być wina jakiegoś modu?
EDIT: Poradziłem sobie z problemem w jednym domu, wystarczyło usunąć fontannę, która była zapisana w błędach, jakie wyskakiwały z boolpropem.
![]() Ostatnio edytowane przez Nusso : 06.07.2016 - 15:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|