![]() |
#31 | |||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Cytat:
Fajnie, że Tomek dostał drugą szansę na szczęscie. Teraz będzie tylko lepiej ![]() Cytat:
![]() A to mamuśka pojechała Asi, ojoj. A potem będzie się cieszyć, że na starość wnuczek/wnuczka będzie ją odwiedzać xD Matka skończyła, to ojciec zaczyna? Ech! ![]() Asia wydaje się być inteligentną i ogarniętą dziewczyną. No tak, przeciwieństwa się przyciągają ![]() No dobra, z tym babciowaniem to nie miałam racji. Hm, młodzi się kłócą w najlepsze, a seniorzy rodu siedzą parę metrów dalej i nie reagują? Tylko po uj leźć z tym do Narcyza? Co ma dać ta rozmowa? Sobol ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Płakanie nad facetami! ![]() Cytat:
No, to masz w otoczeniu taką wyspę kobiet teraz ![]() Ech, już trzecia śmierć w tym odcinku ![]() ![]() ![]() I jeszcze jedna simka mniej. BEZNADZIEJNIE![*] #45 Sądząc po aparycji najstarszego studenta, zapewne przez te 4 lata towarzyszyło mu hasło "będę inżynierę". O rety, maksisowi studenci... Dawno ich nie widziałam, ale, szczerze mówiąc, nie tęsknię xD Na pewno liczy jakąś całkę, daję słowo. O, konsultacje z prowadzacą zajęcia z matematyki? ;D Szalony kolor włosów Brygidy każe mi podejrzewać, że skończyła na psychologii. Nie pytaj o uzasadnienie tego twierdzenia. Mina kolesia w tle ![]() Kurde, młodzi, do nauki, a nie! Amorów się zachciało -_- Dzięki amorom jeszcze nikt studiów nie skończył! Łii, zaręczyny ![]() Eee, te Twoje zdjęcia nie sugerują wcale, że nudzisz się grając studentami! Co oni piszą w tych podręcznikach, że simy takie miny stroją? ![]() #46 Bardzo ładne zakończenie studiów ![]() Rodzice Tymka wyglądają niesamowicie młodo ![]() Cytat:
No jak Iwonka stawia tak sprawę na pierwszej rozmowie, to chyba jednak Tomka czeka kolejne rozczarowanie. To podłe ![]() Kolejne oświadczyny! Wspaniale ![]() Mała Ania przypomina mi jej niewiele starszą imienniczkę z mojej rodziny ![]() Oświadczyny na zgodę xDDDD ![]() Swoją drogą czemu jakaś opieka społeczna nie zgłosiła się po dziewczynki? Przecież kto np. chodził do Natlaki na wywiadówki? Chyba nie pijana Zuza? Nie, to nie jest normalne, że wszyscy mają na to wyrąbane. Cytat:
Ładnie Joasi w tym nowym fryzie ![]() A Nikola jest śliczna ![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|