|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 15
|
Żyję i zamierzam nadal dodawać kolejne odcinki
![]() * Asia jako młoda mama sprawdziła się bardzo dobrze. Było jej cholernie żal, że musiała zrezygnować z wymarzonych studiów, ale mimo wszystko nie żałowała. Nikola była jej oczkiem w głowie i kochała ją bardzo mocno. Kamil oczywiście nie interesował się swoją córką, nie odwiedzał nawet swojej matki. Na szczęście pomoc i oparcie Asia znalazła w Anastazji i Wanilii, które zawsze chętnie opiekowały się Nikolą. ![]() ![]() ![]() ![]() Trochę wygląda na zmęczoną. ![]() ** Urodziny obchodziła Lila - mama Samary i Andżeliki. ![]() ![]() Samara i Paweł postanowili zalegalizować swój związek. Wzięli ślub. Na uroczystości nie pojawiła się siostra Samary - Andżelika, która po prostu odmówiła przyjścia. Goście od lewej 1. rząd: Dominika i Wit Pływak; za nimi Brygida i Tymon Turek; po prawej mama Samary - Lila; Emilia Piórko (córka Dominiki); za nimi Dawid Pływak. ![]() Młoda Para. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pamiątkowe zdjęcia. Z rodzicami Pawła. ![]() Z rodzeństwem Pawła. ![]() Z przyjaciółmi. ![]() Opieka nad małą Igusią. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Choroba Lilii niestety postępowała szybko i nie dane jej było długo cieszyć się pierwszą wnuczką - Lila zmarła. ![]() ![]() ![]() ![]() ** W domu Turków czas płynął sielsko, Brygida starała się o przyjęcie do policji, a Tymon pracował jako fotograf. ![]() ![]() ![]() ![]() Brygida zmieniła fryzurę. ![]() W końcu postanowili wziąć ślub. Nie chcieli organizować wesela, zaprosili tylko swoich rodziców. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z ojcem Brygidy i jego drugą żoną - Iwoną. ![]() Z rodzicami Tymona. ![]() ** Tomek zakochany w swojej córeczce. ![]() ![]() ![]() Zresztą Iwona także. ![]() ![]() Szczęśliwa rodzinka. ![]() ![]() ![]() Ania miała urodziny. Strasznie do Tomka podobna, mam nadzieję, że z kolejnymi urodzinami trochę to podobieństwo zniknie. ![]() ![]() Już odkryła w sobie pasję. ![]() ** Emilia. ![]() Urodziła zdrową córeczkę, która otrzymała na imię Anita. Oczy po mamie. ![]() ![]() Emilia nie była zadowolona ze swojego życia, miała śliczną córkę, ale czuła się strasznie samotna. Z drugiej jednak strony nie chciała się zakochiwać, czuła się zraniona i nie do końca pozbierała się po związku z Budzikiem. ![]() Anitka miała urodziny. Chyba do Budzika jest podobna, ale mam nadzieję, że nie. ![]() ** Rodzinne kłótnie. ![]() Natalia. Coraz bardziej do matki podobna. Niestety z zachowania też zaczyna ją przypominać. ![]() Wygłupy z jakimś sąsiadem na placu zabaw. ![]() ![]() Za dużo alkoholu. ![]() Norka stała się nastolatką. Chyba też do matki podobna... ![]() ![]() ** A taki obraz wisi na ścianie domku, w którym obecnie mieszka Andżelika. ![]() Generalnie dziewczynie udaje się wiązać koniec z końcem i pozwolić sobie na drobne przyjemności. Udało jej się dostać do modelingu i z tym wiąże swoją karierę. ![]() Zaprzyjaźniła się z sąsiadką. ![]() W wolny weekend wyskoczyła do miasta. ![]() ![]() W sumie to ona jest naprawdę ładna. ![]() Po południu wybrała się na basen, gdzie spotkała Kamila Manko. Zdecydowanie wpadli sobie w oko. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na koniec podmuchała jeszcze parę bąbelków xD ![]() ![]() ** Kornelia zaprzyjaźniła się z Norką. ![]() ![]() ![]() ![]() Coraz częściej spotyka się też z Jasonem (synem Jeffa, tego aktora). Świetnie czują się w swoim towarzystwie, mają podobne zainteresowania, ale ani Kornelia, ani Jason nie wiedzą co zaszło między ich rodzicami. ![]() ![]() ![]() ![]() Oliwia szybko dostrzegła, że jej córka często spotyka się z Jasonem, te wspomnienia nadal ją trochę bolały, ale przede wszystkim nie chciała mieć już nigdy więcej nic wspólnego z Jeffem. - Nie chcę, żebyś spotykała się z Jasonem... - Co? Dlaczego? - On nie jest dla ciebie dobrym chłopakiem, tacy jak oni chcą tylko sławy, pieniędzy i seksu. - Nie wiem o co ci chodzi! Jason to mój przyjaciel, nic więcej nas nie łączy, a nawet jeśli, to nie mam zamiaru oceniać go po zachowaniu jego ojca. Powiem ci więcej. Jest mi przykro, że ty go tak oceniasz, a nawet go nie znasz. ![]() * Ale o co jej chodzi tak właściwie? ![]() Obiekt (jeszcze nie) westchnień. ![]() Bartek zaprzyjaźnił się z młodszym kolegą z pracy. ![]() Fajna z nich para ![]() ![]() ** Rodzina Lakierek. Karol, Barbara i ich nastoletnia córka Bernadeta to zdecydowanie była szczęśliwa rodzinka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety spokój tej rodziny zburzył nagły wypadek samochodowy, w którym zginął Karol. Mama z dorastającą córką przeprowadziły się właśnie do Jagodowa. ** |
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|