|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 41
|
Witam po dłuższej nieobecności!
Cytat:
![]() Gratuluję z okazji pierwszej rocznicy Jagodowa! ![]() Dzisiejsza relacja będzie zawierała: - Studenckie życie Walentyny i Jakuba Marchewek - Dalsze życie Henryka i Klarysy Marchewek - Dalsze życie Dezyderiusza i Iwony Por Zapraszam! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Walentyna rozpoczęła studia na Uniwersytecie Simowym z wybranym kierunkiem – aktorstwo. ![]() ![]() W wolnych chwilach dzwoniła do rodziców i siostry. Jak to Hilaria podbiła sobie oko? Kiedy? Jak bawiła się kolekcją rakiet wujka Bernarda? Na szczęście to tylko stłuczenie? To dobrze ![]() ![]() Ostatnio profesorka dała nam taki test, że prawie cały kierunek nie zaliczył i wiele osób będzie miało poprawkę. ![]() To u nas zrobiła tak samo, ale w pewnym momencie musiała wyjść na minutę i każdy sobie pomógł i przynajmniej na 2 zaliczyliśmy! ![]() Do akademika Walentyny z czasem dołączył Jakub. ![]() - Wynajęcie mieszkania? Czy to aby na pewno dobry pomysł? - No jasne! Będziemy samowystarczalni i przede wszystkim prawie na swoim! ![]() O tym oto sposobem za jakiś czas rodzeństwo wynajęło mieszkanie nieopodal ich starego akademika za korzystną cenę. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Któregoś razu Walentyna postanowiła zaprosić do mieszkanka swoich rodziców i Hilarię aby miło spędzić czas. ![]() - Walentynko moja droga! Jak Ty mizernie wyglądasz! Następnym razem przywiozę Ci pudło pełne żywności, bo tutaj, to chyba nic nie jesz! ![]() -Jaka zuch dziewczynka! Rośniesz jak na drożdżach siostrzyczko! ![]() ![]() ![]() -No gdzie po oczach! Okulary nowe kupiłam! ![]() -Jeszcze zobaczymy! ![]() ![]() Hilaria, żeby zwiedzać świat musisz najpierw skończyć szkołę i przede wszystkim opanować do perfekcji język simlish, bo bez niego nic nie zrozumiesz. ![]() Jakub za oszczędzone pieniądze studenckie kupił sobie perkusję. ![]() ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Klarysa nadal pięła się po szczytach swojej kariery. ![]() ![]() Hilaria natomiast pomagała rodzicom w ich obowiązkach. ![]() Henryk wybierając miód z ula zapomniał o ochronie własnej i spotkała go kara. ![]() ![]() Miód jest najlepszy na przeziębienie. W mgnieniu oka staniesz na nogi Hilarcio. ![]() Oprócz uwagi poświęcanej Hilarii, to głównie Maciej potrzebował uwagi rodziców. ![]() ![]() Henryk doczekał się tego dnia, kiedy został Ministrem Edukacji. Spełnił dzięki ciężkiej pracy swoje marzenie. Gratulacje! ![]() ![]() Gratulacje złożył mu również jego tata (co prawda kilka relacji wcześniej umarł, lecz ta historia jest jeszcze za czasów kiedy żył. Ja i twoja mam jesteśmy z ciebie dumni synu! ![]() Tego dnia wypadały również urodziny Macieja. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Maria to jak na razie najpiękniejsze simowe dziecko w Dawidowie (z dziewczynek oczywiście). ![]() ![]() A tu już troszeczkę większa wersja. ![]() Pomimo tego, że po powrocie Marii ze szkoły jest już za oknem ciemno, to dziewczynka nie poddała się i musiała ulepić bałwana. ![]() ![]() Joanna w okresie niemowlęcym była mniej marudna niż Maria. ![]() Eksperymenty Dezyderiusza w kuchni podejście X. ![]() ![]() Czas, aby Joanna zmieniła pieluszki na inną wersję. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ktoś tu się spodziewa dziecka! ![]() Ile dziś gwiazd na niebie! A ja proponuję wytrzeć teleskop, wtedy liczba gwiazd zmniejszy się do zera. ![]() Nauka pewnych czynności potrzebnych dla Joanny również nie sprawiała problemu. ![]() ![]() Moja ty mała kluseczko. ![]() Maria za namową taty uczy się grać na pianinie. Dumny tata wspiera ją jak może. ![]() Pani Dorota ostatnio na lekcji przyrody powiedziała nam, że w Dawidowie istnieją jeszcze nieodkryte gatunki ptaków. Gdy ktoś zapytał, skąd się o tym dowiedziała, to zmieniła temat ![]() - Bonjour! Je m’appelle Maria. Je… - Maria mów w języku simlish, a nie po Francusku - Dobrze mamo. Cześć braciszku bądź siostrzyczko. Mam na imię Maria i czekam na ciebie! ![]() Iwona urodziła bliźniaki - Gerarda i Daniela. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A mała Joanna nie była już taka mała. ![]() ![]() Maria mogła w końcu bawić się z siostrą w zabawy które były już Joannie dozwolone. ![]() ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Zapraszam do komentowania! |
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|