|
|
#5 |
|
Reputacja: 12
|
I nadszedł tak długo wyczekiwany dzień rozwiązania.
Zaraz po północy na świat przyszedł pierwszy syn państwa Jarosz. Jakub Jarosz. ![]() - Kim jesteś? Jesteś zwycięzcą! Kim? Zwycięzcą! ![]() Nie spodziewaj się że Cię to ominie. ![]() ![]() Telefonom nie było końca najpierw rodzina bliska, daleka. Znajomi, przyjaciele. Każdy gratulował. Stawało się już to powoli męczące. ![]() ![]() ![]() Wszystko wracało do normy kiedy pojawiał się tata! ![]() - Nie ma taty, nie ma. A jest! A kuku! ![]() - Kto jest najprzystojniejszym chłopcem w mieście? ![]() - Kubuś ty! Kubuś ty! ![]() ![]() ![]() Ej weź ty już odejdź od tej kuchni dobra?! ![]() ![]() A w ogóle co ty tam tak pichcisz? Aa, jak spaghetti to okej. ![]() ![]() Dzisiaj tata usypia młodego. ![]() ![]() - Chodź tu do mnie moja żonko! Bardzo się stęskniłem! ![]() ![]() ![]() ![]() - Ale to tak bardzo, bardzo jestem stęskniony za moja myszką! ![]() ![]() - To chodźmy do sypialni, tylko cicho bo mały śpi! ![]() ![]() Chyba noc była udana. ![]() __________________________________________________ ____
Na dziś tyle. W następnym odcinku pokaże jak wygląda Miasto, poznacie też burmistrza i może innych mieszkańców Miasta... |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|