Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Videostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.11.2024, 12:51   #61
Malfurion

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: Ellen's Nightmare

Cytat:
Napisał Dimond Zobacz post
Hej, czy ta produkcja dalej działa z tymi adnotacjami? Jakiś czas temu próbowałem sobie odświeżyć pierwszy Akt i te linki na ekranie zdają się nie funkcjonować tak, ja kiedyś.

Pamiętam, że była to jedna z ciekawszych produkcji w tamtym czasie, a sam pomysł na interaktywność być świetny!
Tak działają, ale niestety tylko w akcie trzecim. Youtube w pewnym momencie wycofał obsługę adnotacji z których korzystałem wcześniej, na rzecz nowej wersji przenoszenia do konkretnych filmów.

Mógłbym naprawić prolog z tego względu, że nie jest on zbyt skomplikowany, ale z kolejnymi aktami było by już ciężej.

EDIT: Teraz pewnie co poniektórzy pomyślą sobie, że zrobiłem kolejny akt po latach a tu taki zawód

Ostatnio edytowane przez Malfurion : 12.11.2024 - 12:55
Malfurion jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.11.2024, 19:34   #62
Diana
Moderator

Reputacja: 46

Cytat:
Napisał Malfurion Zobacz post
EDIT: Teraz pewnie co poniektórzy pomyślą sobie, że zrobiłem kolejny akt po latach a tu taki zawód
Otóż to...

A czy są szanse na następny akt, czy projekt mamy uznać za porzucony?
stare 12.11.2024, 19:55   #63
Malfurion

Cytat:
Napisał Diana Zobacz post
Otóż to...

A czy są szanse na następny akt, czy projekt mamy uznać za porzucony?
Szansa zawsze jest, tym bardziej, ze ja bardzo nie lubię mieć niedokończonych projektów. Z drugiej strony, od ostatniego aktu minęła już kupa czasu...
Myślę, że mógłbym się podjąć zrobienia jednego odcinka by zobaczyć jak mi to idzie, tym bardziej, ze w oryginalnym zamyśle aktów miało być 5, wiec już bliżej jak dalej do finału.
stare 12.11.2024, 20:03   #64
Caesum
Administrator

Reputacja: 101

Fajnie by było, jakbyś naprawił filmiki i dokończył historię, bo chciałbym sobie odświeżyć tę twórczość i dowiedzieć się, jak wszystko się zakończyło.

Sprawdziłem sobie jeszcze raz akt III, żeby przynajmniej załapać z powrotem ten vibe, ale chyba adnotacje znowu się popsuły, bo mimo że mam je włączone, to nic się nie dzieje.
Może warto by było dodać w opisie pod filmikiem timestampy wraz z linkami do filmików z wyborami, żeby nadal można było przejść całość nawet jeśli youtube znowu kompletnie zepsuje adnotacje? Przyspieszyłoby to też naprawdę w przyszłości.
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.11.2024, 20:37   #65
Malfurion

Cytat:
Napisał Caesum Zobacz post
Fajnie by było, jakbyś naprawił filmiki i dokończył historię, bo chciałbym sobie odświeżyć tę twórczość i dowiedzieć się, jak wszystko się zakończyło.

Sprawdziłem sobie jeszcze raz akt III, żeby przynajmniej załapać z powrotem ten vibe, ale chyba adnotacje znowu się popsuły, bo mimo że mam je włączone, to nic się nie dzieje.

Sprawdź ten filmik: https://www.youtube.com/watch?v=lG93xILeEj4
Zauważyłem, że nigdy nie zaktualizowalem pierwszego posta. Wydaje mi się, że sprawdziłeś Akt 2.

Cytat:
Może warto by było dodać w opisie pod filmikiem timestampy wraz z linkami do filmików z wyborami, żeby nadal można było przejść całość nawet jeśli youtube znowu kompletnie zepsuje adnotacje? Przyspieszyłoby to też naprawdę w przyszłości.
Nie jest to takie proste, ponieważ późniejsze akty są złożone z kilkuset mniejszych filmów. Akt 3 miał ich bodajże ponad 300. Do tego muszą one tworzyć logiczną całość. Ciężko mi się by było teraz połapać co prowadzi do czego.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania