|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 20
|
Nie wiem czemu, ale to właśnie w dwójce takie pure granie bez kodów i większości cc, sprawia mi największą przyjemność. Budowanie może po tym względem, że można je wykonać względnie szybko i nie trzeba dobierać tekstur i wariantów dla każdej pojedynczej rzeczy. Takie planowanie remontu i stopniowego rozbudowywania parceli w zależności od dochodów jest strasznie uzależniające i dość płynnie przeplata się Trybem Życia i to jest w dwójce najlepsze
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 19
|
Cytat:
Dimond był tak uprzejmy określić to jako pure granie... To jest właśnie to, co w The Sims 2 kocham najbardziej, tj. żadnych kodów, żadnych modów ani tzw. CC - po prostu sama gra w sobie. Od kilku lat przekonuję się do rozgrywki turowej, co wychodzi mi z różnym skutkiem przez pracę i brak czasu... No, ale bardzo lubię ten mozolny, stopniowy proces grania, gdzie rodzina z początku żyje dość skromnie, a z czasem polepsza swój status materialny. Mijają dni, tygodnie, rodzina się powiększa, dom przechodzi mniejszą lub większą metamorfozę etc. 20 lat jak z bicza strzelił Od przeszło trzech lat pogrywam w Dziwnowie i nic nie wskazuje na to, by cokolwiek miało się zmienić.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|