![]() |
#51 | |
Guest
|
![]() Cytat:
EDIT:jjgod-moc Boga jjnv-Moc Boga jjguns-broń jjammo-pełny zapas amunicji jjfly-helikopter-powtórne wpisanie-poduszkowiec jjk-umierasz jjshield-osłony,każde kolejne wpisanie to inna osłona jjnext-kolejna plansza jjbird-ptak ochraniajacy Cie jjcoins-kasa[gdy stajemy przy sklepiku i nie mamy kasy to wpisz kilka racy ten kod i już masz!!! jjendimg-powrót do głównego menu. jjmorph-zmienia postać gry[każde kolejne wpisanie sprawia,że staje się on jeszcze czymś innym] Mogą być??!! |
|
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
O kurka wodna!!!!Skąd je masz?!Ja mam tylko na latanie,ale nie wiedziałam,że można wpisać dwa razy...Jest cool,JazzJackrabbit jest cool,ale 2 jest najlepsza!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Taaa...A teraz Rolly,idź do mamy,bo woła.No a tak to z tej cybermychy co mi kiedyś kupiłaś
|
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Ja chcem zagrać!Z kim mogę się umówić na necie?? ^_^
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Ja moge. Teraz już
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Ja bym mogla, ale dopiero od wrzesnia ;p
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Ja bym tez mogla zagrac, ale nie mam zainstlowanego, a jak teraz probuje to nie chce pojsc bo mi sie zacina
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
O wiem!!...To jest super gra!!.. W szkole na jednym kompie to bylo..Gralam w to..Super...
Ale na swoim kompie tego nie mam... ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
To po co ja dawałam wam te kody?!
|
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Ja też go nie mam na swoim kompie -_- Wogule tej gry nie mam , bo nie wiem gdzie ją kupić <_< Bo w komputerowym nie ma -_-
![]() Ale jak można grać On-line z kimś?? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|