|
|
#11 |
|
Guest
|
Medishon (Sydney) A
Czarna Krew Odcinek 1 Kiedy Lara si obudziła poczuła ssący głód wstała i zrobiła sobie tosty. Jej mieszkanie było opszerne 4 pokojowe z wielkim pół kulistym balkonem. Usiadła przed telewizorem plazmowym i zaczęła oglądać wywiad z Lutrishią Van Mourg (czyt. Lutriszją Wan Mur). Po zajezdeniu i obejrzeniu poszła sie ubrać. Założyła czarną mini i czarny top z napisem (dużym) STAR. Jej czarne włosy z fioletowymi pasemkami opadały lekko za ramiona. Umalowała sobie paznokcie i usta na grafitową czerń i wyszła. Jej długie buty pod kolano ściągały wzok nie jednego chłopaka. Gdy doszła do Agencji Lutrishi Van Mourg recepcjionista zapytał... - A...- tu zmierzył Lare zimnym wzrokiem- pani do kogo?- - Pomyślmy... Przyszłam do Agencji Lutrishi Van Mourg... I chce zostać gwiazdą... No to jak myślisz k***a do kogo mogłam przyjść?- - Przepraszam... To... To było pytanie retoryczne...- odparł zakłopotany rcepcjonista - Mam nadzieje!- krzynęła Lara Lara poszła do gabinetu pani "szefowej" jak to nazmał recepcjonista. - Witam prosze usiądź...- - Dziękuje...- - Czego sie napijesz? Kawy? Herbaty? - Wina...- powiedziała od nichcenia Lara. - A ile masz lat?- - 17 to mało? Wystarczy żeby sie napić!- - Dlaczego chcesz pracować w naszej agenji? - Ponieważ nudzi mi sie w domu i chce żeby ktoś mnie poznawał na ulicach...- - Masz szczęście bo akurat potrzebujemy aktorki... A masz jakieś kfalifikacje?- - Tak, skończyłam szkołe aktorską i muzyczną.- - A masz jakieś na to "papiery"?- - Oczywiście, za kogo mnie pani uważa?- Po dłuższej chwili Lutrish powiedziała... - No dobrze jesteś przyjęta. Masz tu scenariusz zaraz zaprowadzę Cie na plan... Lutrishia przedstawiła Laure ekipie. Gdy została ze swoją współpracowniczką Amandą, zapytała... - Kogo grasz?- - Narzeczoną tego superkolesia, a ty zabóje? Na taką wyglądasz! - Coś ty powiedziała?! Ty mała *****o?! - To co każy o tobie uważa! Lara w tej chwili już nie wytrzymała i... A- Uderzyła ją w twarz B- Złapała za włosy i wyrwała garść C- Uderzyła pięścią w brzuch Wybierajcie i mam nadzieje, że jest lepsza od poprzedniej... |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|