![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Dorze Sydnej ( <_< ), no ja napiszę...
Czarna Krew Odcinek 2 Lara w tej chwili nie wytrzymała i uderzyła ją twarz. Amamnda pobiegła do swojej garderoby ze łzami w oczach. Wszyscy sie na nią patrzyli... - K***a, co za burdel!!!- krzyknęła i wyszła trzaskając drzwiami. Gdy wróciła do domu postanowiła zadzwonić do mamy która mieszkała na wsi. - Cześć, mamo- - O, witaj córciu tak dawno Cie nie słyszałam- - Wiesz, dostałam role w filmie...- - Och, to świetnie!- - A, jak tam radzisz sobie?- - Dobrze, kupiłam ostatnio mieszkanie i...- - Świetnie! A, ile pokojowe?- - Eee... Cztero...- - U, troszke duże...- - No, tak musze już kończyć, pa!- Zakończyła rozmowe Lara. Postanowiła, że kupi sobie motor. Poszła więc do sklepu i wybrała. Zapłaciła kartąi już miała nowy motor! Ponieważ miała Prawo Jazdy odrazu wsiadła na motor i poechała do domu. Tam zaczęła sie uczyć na jutrzejszy dzień scenariusza. O godzinie 1:17 położyła sie zasnęła. Rano wstała o 9 i stwierdziła, że ma jeszcze półtorej godziny. Więc ubrała sie w długie czarne spodnie, Bluzke na "grube" remiączka z napisem SEXY LADY i czarny sweter z rozszerzanynymi rękawymi. Na miejcu Amanda powiedziała... A- Pożałujesz tego, głupia... B- Już nie grasz tej roli... C- Reżyser chce z tobą porozmawiać... PODOBA WAM SIĘ? |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|