![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
"Czarny Smok" od.4 - Dobrze, ale pod warunkiem , że... - ch , mamo znowu warunki! - Daj mi dokończyć. Pod warunkiem , że przez tydzień nie będziesz cały dzień słuchać muzyki tylko pomagać mi ww wszystkich pracach domowych. - Ale mamo! Mam prać , sprzątać , zmywać i. i... - Tak dokładnie. - No... dobrze. - Zgodziła się z kwaśną miną i poszła się przygotować. Włosy tylko ozczesała , ubrała się w czarny top krzyżujący się nad biustem, carne spodnie ze srebrnym łańcuszkiem i carną torebkę. Wsiadła do jej samochodu i dojechała na miejsce. Przez szybę już z daleka widniał napis Casting... i coś jeszcze , ale Angel nie była tym zainteresowana. Wysiadła w pośpiechu i ustawiła się w kolejce. Po czekaniu stanęła na planie zdięciowym. Fotograf kazał jej stawać w różnych pozach i na koniec zdięć dostała numerek i musiała wypełnić ankietę z numerem telefonu itp. Była zrozpaczona , że nie może posłuchać w domu swoich ulubionych piosenek. Na szczęście miała w samochodzie jedną. Puściła ją oczywiście głośno. Po pau dniach dostała telefon , że: A dostała się B nie dostała się |
|
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 20 (0 użytkownik(ów) i 20 gości) | |
|
|