|
|
#122 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ale po jego wybrykach(pływanie w basenie kradzierz nagród,zrzeranie moich resztek itp )odechciało mi się fanatyka,a zachciało ochroniarza i...ARMIĘ KAMERDYNERÓW ABY TYMI SZMATKAMI GO PRZEGONILI ALE NA DOBRE
|
|
|
|
|
#123 |
|
Guest
|
Njalepiej kaswoac fanatyka kodem...Albo kazac kamerdyrenowi go wywalic ale tym sposobem raczej nie pojzdzie..
|
|
|
|
#124 |
|
Reputacja: 10
|
U mnie fanatyczny wielbiciel ukradł mi krasnala ogrodowego i zostawił róże...
|
|
|
#125 |
|
Guest
|
To twój fan w basenie pływał Exe!!!???
Mi to ten fanatyk tylko nagrody kradnie,pstryka zdjęcia(on uwielbia wprost fotografować ten moment gdy mój pies załatwia potrzebę),zostawianie róż i grzebanie w moich śmieciach.
|
|
|
|
#126 |
|
Guest
|
a mi ten fan to zepsół kosz na śmieci....ten poza działką... <_< i sie nic nie dało do niego wrzucić... -_-
|
|
|
|
#127 |
|
Guest
|
Bloodwave,twój fan to jest dopiero utalentowany... :lol: A co teraz robisz z pełnym koszem na śmieci?
Sprzedajesz go i kupujesz nowy?
|
|
|
|
#128 |
|
Guest
|
musiałam pozucic tamta działke
|
|
|
|
#129 |
|
Guest
|
Hmm... Bloodi, a może on coś wywalił, a Ty z tej drugiej strony tego nie widziałaś i to to uniemożliwiało wrzucanie śmieci?
|
|
|
|
#130 |
|
Guest
|
nie....podszedł do śmietnika zaczoł grzebac i nagle nikł...a klapa śmietnika została otwarta...i jak kazałam simowi coś wywalić to zaraz to co kazałam znikało...z tego paska u góry.........czekałam jak fan wróci i to naprawi znowu grzebiąc....a jego nie było z 20 dni..........
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|