Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jakie rodziny tworzycie w TheSims?
1. Tylko biali Simowie. 4 28.57%
2. Tylko mulaci. 3 21.43%
3. Tylko Murzyni. 0 0%
4. Rodziny mieszane. 7 50.00%
5. Nie tworzę rodzin, gram na gotowych lub pobieram z Internetu. 0 0%
Głosujących: 14. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.08.2004, 20:57   #1
Szczerbata
Guest

Domyślnie

Chcę Wam bardzo podziękować. Pomogliście mi wiele razy :-) Udzielaliście odpowiedzi na niemal wszystkie moje pytania, pomagaliście mi, kiedy miałam jakiś problem z grą The Sims. Podaliście mnóstwo linków do innych stron. Dziękuję i mam nadzieję, że będziemy mogli sobie nawzajem nadal pomagać.
DZIĘKUJĘ.
P.S. Programy do robienia dodatków mi nie działają! No cóż, szkoda.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.08.2004, 20:59   #2
bloodwave
Guest

Domyślnie

nie sądze żeby te miłe podziękowania były skierowane do mnie ale chciałam coś powiedzieć...mianowicie że szkoda iż tak mało jest takich początkujących forumowiczów jak ty...wiekszośc potrafi jedynie zwyzywać za nie udzielenie pomocy

stare 06.08.2004, 23:16   #3
maniaczka1
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by bloodwave@Aug 6 2004, 09:59 PM
nie sądze żeby te miłe podziękowania były skierowane do mnie ale chciałam coś powiedzieć...mianowicie że szkoda iż tak mało jest takich początkujących forumowiczów jak ty...wiekszośc potrafi jedynie zwyzywać za nie udzielenie pomocy
i tu sie z toba zgadzam! w 100% !!! nie raz nie dwa ale duzo wiecej razy byly takie sytuacje (pamietam dobrze, bo ostatnia miala miejsce... wczoraj rano) gdy osoba X prosila o podanie stronek z psiakami do sciagniecia. podalam 3 strony angielskie, 1 niemiecka i 1 polska. A ta na mnie z morda! ze nie o to chodzi! ze ona chce (ops wygadalam sie ze ona to ona a nie np on czy ono ) buldoga , koniecznie laciatego (serio mowie!) itd... szkoda gadac. a co do sondy to wybralam odp druga bo zawsze tworze kolesia, muskularnego, szczuplego, ubieram go w sportowe ciuchy sciagniete z neta i koneicznie jest to mulat! no bo wiadomo- bialy za bialy a czarny to w ogole za czarny :lol:

stare 07.08.2004, 09:43   #4
Nindë
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by maniaczka1+Aug 6 2004, 11:16 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (maniaczka1 @ Aug 6 2004, 11:16 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-bloodwave@Aug 6 2004, 09:59 PM
nie sądze żeby te miłe podziękowania były skierowane do mnie ale chciałam coś powiedzieć...mianowicie że szkoda iż tak mało jest takich początkujących forumowiczów jak ty...wiekszośc potrafi jedynie zwyzywać za nie udzielenie pomocy&nbsp;
i tu sie z toba zgadzam! w 100% !!! nie raz nie dwa ale duzo wiecej razy byly takie sytuacje (pamietam dobrze, bo ostatnia miala miejsce... wczoraj rano) gdy osoba X prosila o podanie stronek z psiakami do sciagniecia. podalam 3 strony angielskie, 1 niemiecka i 1 polska. A ta na mnie z morda! ze nie o to chodzi! ze ona chce (ops wygadalam sie ze ona to ona a nie np on czy ono ) buldoga , koniecznie laciatego (serio mowie!) itd... szkoda gadac. a co do sondy to wybralam odp druga bo zawsze tworze kolesia, muskularnego, szczuplego, ubieram go w sportowe ciuchy sciagniete z neta i koneicznie jest to mulat! no bo wiadomo- bialy za bialy a czarny to w ogole za czarny :lol: [/b][/quote]
O Boshee....Wiele bylo takich sytulacji..To bylo okropne...Niktorzy po prostu nie umieja docenic kogos pomocy.. ..Ja sie chyba tez do tej pomocy nie przyczynilam albo...Nie wiem mam skleroze..(A taki mlody wiek.. )..

A propo ja towrze rozne rodzinki..

stare 16.08.2004, 19:18   #5
bobo17
Guest

Domyślnie

ja też chciałem podziękować iż nie mi ale mojemu koledze odpowiedzieliścia na pytani (nie pamiętam jakie) i simsy mu ruszyły mi też po tej odpowiedzi sam sobie założyłem konto

stare 17.08.2004, 11:52   #6
Pinia
Guest

Domyślnie

Ja też chciałabym wszystkim podziękować. Tak samo jak i na moje prawie wszystkie pytania odpowiedzieliście i pomogliście, wytumaczyliście. Chciałam też przeprosić bo napisałam jeden niemiły post... ale wtedy chciałam powiedzieć byłam smutna w złym nastroju i kiedy pisałam tamtego posta to ja płakałam ze złości!

PS TRZY MAGICZNE SŁOWA: DZIĘKUJĘ, PRZEPRASZAM i ABRAKADABRA!

stare 17.08.2004, 16:28   #7
sephora

Reputacja: 10
Domyślnie

Hey, Hey Specjalne podziękowania możecie sobie pisać na pm'y ^_^
sephora jest offline  
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania