![]() |
#1072 |
Guest
|
![]()
gdzie? w pokoju pod łózkiem? czy w szafie
![]() ![]() po (prawie) całonocnej obserwacji zachowań smoków doszłam do wniosku że są one stworzeniami przesyconymi agresją, nienawiścią i chęcia zniszczenia wszytskiego w zasięgu ręki!!!! czyli sumując to wszytsko powiem : kocham je!!!!!!! ![]() |
![]() |
#1073 |
Guest
|
![]()
Czyż bym wyczuwała w twojej odpowiedzi ironi,sarkazm?
![]() |
![]() |
#1074 |
Guest
|
![]()
A gdyby... Agdyby tak... Tak rozpalić kominek... Po ustawiać w okół kwiaty... Ogrodzić... I prenieść tam smoka... spalił by się
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Guest
|
![]()
Hmmmm...Dobry pomysł Avenue.Muszę to przetestować.
|
![]() |
#1076 | |
Guest
|
![]() Cytat:
i co spalił sie smok??? bo u mnie sie nie da....... -_- |
|
![]() |
#1077 |
Guest
|
![]()
Nie Bloodwave,jeszcze nie próbowałam.Cały czas czekałam na jakieś posty na forum,no i nikogo nie było!Gdzie wy się podziewacie!
Przepraszam że zejdę z tematu. Blood'i,a próbowałaś już z tą fasolą u dziecka coś zrobić?Bo u mnie nic. |
![]() |
#1078 | |
Guest
|
![]() Cytat:
i co spalił sie smok??? bo u mnie sie nie da....... -_- [/b][/quote] Jeszcze nie sprawdzałam... Nie chce mi się :lol: :lol: |
|
![]() |
#1079 | |
Guest
|
![]() Cytat:
i co spalił sie smok??? bo u mnie sie nie da....... -_- [/b][/quote] Łojoj sorki Bloodwave ale ja sie przeciez nie obrażam tylko z tego smieje (może nie umię tego tak napisac jak bym chciała ^_^ )ale please nie obrażaj się!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
#1080 |
Guest
|
![]()
E,tak łatwo to nie ma.Ktoś mi powiedział,żeby mieć żółtego smoka trzeba go niańczyć 6-13 razy.A jak masz ochotę na czerwonego smoka puść mu muzę lub się nim nie opiekuj.Fioletowy wychodzi mi gdy go na krok nie odstępuje.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 74 (0 użytkownik(ów) i 74 gości) | |
|
|