![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Oj Karo Karo jak ktoś ma cię lubić jak piszesz jedną historię, a zaraz potem rezygnujesz i piszesz drugą. A jakby ktoś chciał znać ciąg dalszy? A po zatym ja lubię ciebie, bo lubię wszystkich na forum.
A teraz ludzie poczytajcie sobie. Zachęcam do szybkiej wyrazenia opini. CIEMNA GWIAZDA odc. 20 ...poczęstował ją pizzą. -Smakuje pani. -Dobra. -A więc prosimy panią o reklamę z pani udziałem. Badania dowiodły, że 99,99% ludzi na świecie nie licząc dzieci do lat 6 jest pani fanami. -A to 00,01%? -Ale pani jest drobiazgowa! Są to starsze pani nie zajmujące się filmami, inwalidzi i ludzie których wszystko nudzi. -Nawet moje filmy? -Tak. -Jak się pan nazywa. -Jestem bratem Paparizziego, fotografa. Jestem człowiekiem zawsze dążącym do celu. -Dobrze może pan iść? Muszę chwile pobyć sama. -Sławna gwiazda w samotności? -A co? -Zawsze gwiazdy otoczone są fanami i fotografami. -Nie ja-Aneta westchnęła. -A więc do widzenia. Aneta została sama. Chwilę potem weszła Alinka. -Siostro, co ci jest? -Nic. -Ależ ty masz gorączkę! I to wysoką. -Ty to oczami widzisz choroby, czy co? Jestem zdrowa. -Akurat-Alinka włożyła Anecie termometr po chwili wyjęła i powiedziała: - A. Masz 40 stopni. B. Umierasz. C. Masz grypę, przez miesiąc będziesz musiała zostać w domu. Czy komuś naprawdę podoba się to co piszę? |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|