![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Sydney C!
CIEMNA GWIAZDA odc.22 ... upadła na podłogę rozpalona gorączką. Podbiegli do niej producenci. -Widzi pan-szepnęła Aneta-Ja naprawdę jestem chora -Ona ma 39,0 stopni! Wezwijcie kogokolwiek! -Na dole... moje auto.. -Przenieście ją do jej limuzyny. Aneta została odwieziona do domu, gdzie Alinka ją zbadała i powiedziała: -Dwa miesiące! Przez dwa miesiące nie będziesz mogła nawet głowy wychylić z domu. A prze miesiąc zakaz spotykania się z reporterami, fanmi i zakaz odbierania telefonow. -Nie możesz mi tego zrobić! Nie! -Tak musi być. *** Minął miesiąc do Anety po długim okresie przyszedł pierwszy redaktor. -Jak się pani czuje?-zapytał -Dobrze. -Dlaczego pani zachorowała? -Pewna firma pizzy śmiertelnie mnie przeraziła, a chodziło tylko o reklamę. -Jaka firma? I czy może pani dokładniej? -Powiedziałam, że jestem chora i nie mogę wyjść to oni na to "Niestety, będziemy musieli oznajmić, że "Aneta Nowak boi się reklamy" CHachacha" -Więc panią szantażowali. -Nie! -Sama pani powiedziała. Redaktor zrobił jeszcze Anecie zdjęcia. Nazajutrz na 1 stronie GRSC(Głosu Rozrywki Sim City) Brzmuiał tytuł: A. "Aneta Nowak szantażowana przez firmę pizzy" B. "Aneta Nowak śmiertelnie chora" C. "Aneta Nowak nie powróci do dzielnicy SB" |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|