Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.08.2004, 12:36   #1
she
Guest

Domyślnie

Zong C.

"Czarny Smok" od.15
Minął miesiąc
Angel zaczęła się obawiać. Do jej klasy doszła Nina Weshis. Miała śnieżno białą cerę kręcona bląd włosy i subtelną urodę. Miała duże powodzenie u chłopaków. Większe niż Angel. Przez całą lekcję patrzyła się na Davida, który patrzył się na Ninę. Po lekcjach nie odprowadził jej do domu. Coś ją tknęło , żeby poszukać Davida , bo od pewnego czasu przestał się interesować Angel , a nie spószczał oka z Niny. Znalazła go w końcu korytarz gdzie nikt nie zaglądał , bo było ciemno jak cholera. Angel lubiła tam chodzić i odcinać się od świata. David był tam razem z Niną. Całowali się. nawet nie zauważyli Angel. Gdy tylko to zobaczyła ze łzami w oczach wybiegła ze szkoły. David udawał , że nic się nie stało. Tylko spoglądali na siebie z Niną. Angel poszła na wagary. Pojechała zamiast tego do dzielnicy Showbiznesu i co zobaczyła? Ogromny plakat z napisem:"Nowe Objawienie! Piękna Nina Weshis , dziś zaprezentuje kolekcję najsławniejszego projektanta mody" . Obok krzątała się Nina z komórką w reku tłumacząc coś i krzycząc do słuchawki:
- NIE! MA MI ZROBIĆ FRYZURĘ DZIŚ! POWIEDZ JEJ , ŻE NIE OBCHODZI MNIE , ŻE MA WOLNE! - Gdy zobaczyła Angel natychmiast powiedziała:
- Angel! Cóż to za niespodzianka! Przyjdziesz na mój pokaz prawda?
Nie, wybacz , ale będę wtedy na próbach do "Bardzo sławnego filmu" - Odpowiedziała i poszła szybko na plan filmowy. Reżyser oznajmił:
- Moi drodzy! Dodałem jeszcze jedną rolę do naszego filmu. Dostała ją Nina Weshis. Proszę o brawa. - Angel myślała , że ją coś trafi! Zabiera jej sławę i odbiera chłopaka.CDN
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania