|
|
#11 |
|
Guest
|
Super, Sydney!
CIEMNA GWIAZDA odc. 25 ....Ryszarda McDonald. Jest to sławny muzyk (pozycja na liście 4). Aneta od razu zrozumiała, że on chce mieć pierwsze miejsce. Jednak w dzielnicy SB nie było go od tygodnia, stał się przez to obiektem plotek. McDonald mieszka koło Thomsonów. Aneta pomyślała, że oni coś mają z tym wspólnego. Poszła do ich domu. Otworzyła Karolina. -Czego tu pani chce? -Słyszała pani o Ryszardzie McDonald? -Tam mieszka. -Czy pani o nim słyszała? -Przyjaźni się z moim mężem. -Do widzenia Aneta poszła do domu obok. Otworzyła jej żona McDonalda. -Kim pani jest? -Aneta Nowak. -Do kogo pani przyszła? -Do pani męża. Aneta nie czekała na odpowiedz. Weszła do mieszkania. McDonald siedział przed telewizorem. -Oddaj mojego syna!-krzyknęła - Nie mam żadnego pani syna. -Skąd wzięły się pana odciski palców na moim długopisie? -Tydzień temu poszłem do pani prosić, żeby pani wzięła udział w filmie z moją muzyką i podpisywaliśmy kontrakt. -Tak, tak... Już pamiętam -Aneta sprawdziła jeszcze mieszkanie i wyszła. -Jak nie on to podejrzanym zostaje Mark (rezyser)-pomyślała, poszła do domu i .. A. Zadzwoniła pod 390-69-45 i zapytała o plotki o sobie B. Zadzwoniła pod 391-43-78 i poprosiła o przepowiednie C. Zadzwoniła do swojego reżysera Marka |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|