![]() |
#71 |
Guest
|
![]()
nie nawidzę tych chmur - tyle z nimi roboty że sim od razu traci całą energię <_< ścigać się z tymi grzybami też nie lubię - tylko z Viką można sie pościgac bo Mara i ten Sprzedawca oszukują... fajne sa pojedynki i ta łamigłówka - a najlepiej jak każą dostarczyć jakiś przedmiot
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Ha najbardziej lubie pojedynek, cmentarną famigłówkę i te przedmioty żeby odnaleść albo dostarczyć.
![]() Najgorsze są grzyby, bo bardzo rzadko mi sie udaje, chmury, ponieważ jest z nimi za dużo pracy i to rozweselanie :wacko: |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
jak wam się kreski nie podobają to proszę bardzo (czerwoną kropeczką zaznaczyłem co nacisnołem) :
jak wstawiać zdjęcia z dysku ??? |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Ja koffam grzybki (ale tylko z Wiką) Dostarczanie przedmiotów, nie cierpię na za to tych obrzydliwych oblokow i rozweselania. Ngdy mi sie nie udało nikogo rozweselić.
|
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Mi podoba się też uszczęśliwienie bo jak mam zaklęcie uszczęśliw kogoś to jest fajnie bo robie tylko trach różdżką i mam składnik w kieszeni. Nie lubie obłoków bo trzeba siedzieć i się męczyćklik, klik, klik, klik, klik ........ :wacko:
|
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Może sobie pomyślicie, że jestem jakaś pomylona, ale ja lubię obłoczki...
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
obłoki i muchomory są najgorsze, a szukanie składników, albo poprawianie humoru-ok
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Dla mnie najgorsze są obłoki (nigdy ich nie wykonuję, zawsze wtedy uciekam hehe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
W tych grobach chodzi o to, aby wszystkie nagrobki były w górze. Jak klikniesz na jakiś to te, które są obok niego zmieniają się(tzn. jak są na dole, to wychodzą na górę i na odwrót). Musisz pokombinować, a załapiesz o co chodzi
|
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Dla mnie najgorsze zadanie, to walka z obłokami, a najfajniejsze, to walka z czarodziejami
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|