![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
Pewnie że ona oszukauje! Jak można zapomnieć NOWY CZAR! Jakbym odkryła od razu wszystko bym wypaplała!
Co do wróżki ona mi mówi bardzo często przepisy na magiczne wroby, częściej na biszkopt ![]() A co do tej papryki caegły i jabłka, to ich w ogóle nie da sie wsadzić do ładowarki ani do cudotwórcy! Szkoda... A co do koloru kryształów to też mnie sie zdaje że kolor zależy od tego jakie zaklęcia rzucamy! ![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Według mnie czar nie ma wpływu na to jaki ci kryształ wyrośnie.Podam przykład.Moja simka miała mały domek i potężny ogród i jeszcze warzywnik.Raz chciałam sama tym wszystkim się zająć,ale dziewucha padła po podlaniu działki.Stworzyłam więc watahę krasnali z czego połowa spaliła się a reszta zamiast podlewać urządziła pijane party w mojej przasie do soków.No to się wnerwiłam i se Doskonały ogród zrobiłam.I tak używałam go i używałam a tu przy warzywniku żółty i czarny kyształ wyrósł.
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Bo mnie cały czas jeden krasnal sie zajmuje ogródkiem i nie robi pijanych party bo cały czas ma coś do roboty!
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Moim krasnalom najwidoczniej znudziła się robota.A potem jaki cyrk był!Się na krasnale wkurzyłam i zaczarowałam doskonały ogród.(Już wcześniej miałam go stworzone.Nie używałam ze względu na krasnale)Jak się na grządki rzuciły by je niszczyć!Gdyby nie ten czar to bym się zapłakała odnawiając ogród.
|
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Jeśli masz krasnale, nawet nie ożywione, to lepiej je pokrzep i sprzedaj zanim rzucisz"Doskonały Ogród". Mi się zdarzyło wiele razy...
Ale fajnie śpiewają jak niszczą ogród... ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Też mi ich pieśń się podoba.Raz próbowałm się jej nauczyć.Pamiętam że końcówka jakieś Liwent Larn Arrrrrrrrrrrrrr!!!!Są super jak szaleją!
|
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Macie może inne sposoby? Bo od doskonałego ogrodu mam tylko głupie pelargonie które rosną chyba z kilka tysięcy dni. Od czasu rzucania doskonałego ogrodu dostałam 5 pelargoni i 3 korzenie pomimo że każde zaklęcie mi wyszło <_<
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Korzenie nie wyrastają jak ci się czar nie uda.To jakaś plota według mnie.Czaruj na każdym kroku.Wyrosną ci i inne rzeczy.
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Mi ostatnio bardzo często korzenie wyrastają. Zauwarzyłam, że jak się teleportuje to tak ciągle rosną. Ale ja je sprzedaje, bo mam małą działkę
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |