|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Gwiazda mojego brata całuje się z chłopakiem jej najlepszej przyjaciółki ale ją złapałem!!!!!!!!!!! Jej kolega długo u niej był więc jak wracał to zasnoł a dziecko na pożeganie odpaliło fajerwerki i spadło na jej kumpla czy kumpele nie pamiętam.. Próbowała go uratować magią ale nic z tego było już zapóźno ![]() Wiesiek roznosiciel Pizzy zapomniał że przeniosłem schody! Tu jej mąż testuje z Alfredem nowe ściągnięte z internetu schody Tu cieszy się że ujrzała swojego Idola! Ewa Postanowiła pobawić się ze swoim psem Toperkiem ![]() ![]() Ćwicze z nim sztuczke zdechł pies i mu wychodzi ![]() Ewa postanowiła pośpiewać i dobrze bo Iza w toalecie nawet tańczyła Nie nawidze tej nagrody bo dostaje ją najczęściej!!!!!! Ta nawet z bombonierą klaszcze a jak Merlin pojechała to sobie poszła Ale zadzwoniłem po nią drugi raz i przyszła Wyjazd na wakacje to było na drugim miejscu u Ewy bo na pierwszym oczywiście Rodzina! Tu jest reszta bo nie mogłem dać wszystkich bo było za dużo tak pisalo ale są ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 04.04.2025 - 17:37 |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Moje zdjęcia | Katarzynka | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 63 | 14.08.2004 12:17 |