![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
DWIE GWIAZDY odc. 9
... Weszła Anne Bean. -Gratuluję-powiedziała ze złością- Różo, Diano miałyście tu sprzątać, a nie zdobywać sławę, tak? -Tak pani Anno. -Za karę musicie odpracować wszystkie godziny które spędziłyście w dzielnicy SB. Przez dwa miesiące będziecie pracować każdego dnia dłużej 2,5 godziny. I nie ma mowy o wyjeździe do SB! Chyba, że odpracujecie. -Ależ proszę pani... -Słyszałaś dobrze, Diano. Dwa miesiące! Ach, i od dziś zarabiacie 100$ mniej. -Razem? -Każda. -Pani Anno-ale Anne już wyszła. Powiedziała do Róży-Koszmar! Gdyby nie John, wyjechałabym stąd. -A więc dlaczego chcesz mu powiedzić, że go kochasz dopiero za miesiąc? -Jutro mu powiem. Myślałam, że zdobędziemy lepszą pozycję, ale pan Anne chyba boi się o swoje 4 miejsce.. *** Następnego dnia. Róża sprząta w pokoju Mirabelli (jedno z dzieci), a Diana jest w pokoju Johna. -Johnie-powiedziała Diana -Tak, Diano? -No wiesz... Ja cię no wiesz... -Kochasz mnie-spytał pełan nadziei -Tak-uśmiechnęła się i wyszła. Następnego dnia, wieczorem(1,5 godziny póżniej niż zwykle.). Anne weszła do pokoju dziewczyn. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 59 (0 użytkownik(ów) i 59 gości) | |
|
|