![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Nie mam tej gry ale myślę że ci pomogę.
"Teraz czeka cię starcie z upiorem.Żeby nie było zbyt łatwo-malowidł,które musisz zdobyć,jest losowo przenoszone z posągu na posąg(ten który dzierży malowidło,emituje błękitne światło).Obraz możesz zabrać tylko wtedy,gdy duch jest ogłuszony.Warto wiedzieć że upiór zdaje się mniej szkodzić Larze kiedy ta kuca.Przykucnij i ogłusz strażnika.Gdy tego dokonasz,pędź po malowidło.Kiedy je złapiesz,ponownie kucnij.Powinno się udać." Click! 10/2003 str 51,Polecam ![]() Mam nadzieję że to ci pomoże.A ta sala się chyba nazywa Sala Żywiołów Moniko16 Bardzo Ci Dziękuję! Mnie zadziwia w tej grze to,że ci tancerze nie tańczą wokół kamieni.A mój Lew pada w połowie drogi.Na wiele sposobów próbowałam,prawie mi się udało,ale jak się dołączył do niszczenia mego stworka wrogi chowaniec to...masakra.Ale dziękuję ci.Skorzystam. |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy ktoś w to grał ale to trochę stara gra nazywa się "StarWarsRoqueSkuadron" jeśli źle napisałem to sorry i nie mogę przejść 4 misji tam trzega strzelić linką w nogi tej machiny kroczącej AT-AT taki co jest ze mną w statku mówi "teraz harpun" tylko że naciskam przycisk który strzela linką i raz mi się udało ale jak na się złość rozbiłem
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
ja nie mam problemów z żadną gra
|
![]() |
![]() |
#55 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A teraz do rzeczy: Mam problem z przejsciem na zloty medal misji ,,Nic darmo" w Worms 3D. Za pomoc z gory dzieki ![]() Ostatnio edytowane przez Artusek : 19.01.2005 - 18:25 |
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Mam problem z instalacja Heroes of might and magic.wkladam plyte do stacji, wlancza sie autorun klikam insalacja , instalacja sie wlancza wybieram gdzie chcem zainstalowam i juz mialo zaczynac instalacje gdy ...... wykakuje mi komunikat : Wystąpił problem z Aplikacją InstallShield Engine i zostanie ona zamknieta..............napisalm o tym temat ale nadal nikt nie pomaga wiec prosze jeszcze raz tu POMOCY! BLAGAM POMOZCIE!
|
![]() |
![]() |
#57 |
Reputacja: 13
|
![]()
Ja mam problem z grą Dungeon Keeper 2. A dokłaniej z "Szumilasem". Tak więc wiem, że najpierw (najlepiej) bohaterowie mają iść na mnie i wtedy najlepiej przekopać się do niebieskich. Loch mam zastawiony ogromną ilością czujników ruchu i szpikulcami itd. Wybijam wielu bohaterów ale jak sie przebije do niebieskich to oni zawracają i idą na niebieskich. No i zawsze ostatni strzał na serce lochu niebieskich oddają właśnie bohaterowie...nic nie pomaga, nawet opętanie najlepszego stwora i walka razem z moimi...no help bo nie mam do tej planszy siły. Chętnie pomogę z poprzednimi planszamikażdemu grającemu w DK2. Z góry dzięki
![]() Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 14.01.2005 - 17:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
musisz wejść na MONUMENTY (no normalnie) i postawić konstrukcje sfinksa musisz mieć duuuuuużo kamienia albo nie pamiętam czy nie piaskowca (jak klikniesz PPM na budowli to pokaże ile i czego) musisz mieć dużo drewna bo kamieniarze będą łazić po sfinksie i sie z nim "bawić"(szlifować itp) musisz mieć ze 2-3 gildie i jesnych i drugich musisz mieć sporo obozów pracy jeśli przy okazji budujesz piramide i masz przy rzece pola najlepiej wejdź na "ministra handlu" otwórz wszelkie możliwe szlaki z miastami i daj jak najwięcej potrzebnego surowca żeby ci przywodzili (zaznacz najwięcej, wiem że czasem kogoś nie stać ale oni o tak w malutkich porcjach to przyworzą) no i jak nie chce ci sie bardzo długo czekać włącz przyspieszenie gry na 100% (normalnie jest 70%) i tylko jak sie coś bedzie działo to włączaj znów mniej Mam nadzieje że coś rozumiesz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Ja mam problem z jedną grą (przepraszam, jest to stara gra, ale fajna, niedawno znalazłam ją u mojego brata). Ta gra to Alien Nations (nie dwójka, ale jednynka!!!). Wybrałam sobie kampanię z misjami i gram amazonkami. Jest jedna misja za którą nie moge przejść!!!Wrrrr :sneaky: . No więc w tej misji jest coś takiego, że ma sie dwa miasta: jedno jest piękne i duże, a drugie jest daleko stąd i jest ubogie i wszyscy tam głodują. No więc tam są tez wrogowie: Sajiksowie, którzy sa niedaleko tego ubogiego miasta i mam do tego miasta przyprowadzić dobrze chronionego kupca, że ludzie nie umarli z głodu (cos takiego). No, ale ja zanim stworzę łuczników, albo rycerzy to Sajiksowie już atakują miasto (te ubogie) i od razu je burzą...I właśnie próbowałam wiele razy przejść tą misję i nigdy chyba tego nie przejdę... ;( . Dlaczego tworzę łuczników? Bo musze ich tam wziąć, żeby chronili tamte miasto.
|
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
A ja mam znów problem z Black&White.A raczej nie problem.Tylko proszę o małą radę.
Zdobyłam tą wioskę hmmm....celtów?Chyba tak ich można nazwać.Mają takie domki z mostkami.Kojarzycie chyba.Rozbudowałam ją tak,by poszerzyć strefę wpływów na wioskę Nemezisa.No ok.Mam tam zdobyć prawie że 1700 punktów wiary!!Przecierz to niewykonalne!!Jak ja mam ro zrobić??!!Próbowałam moim chowańcem.Nemezis go zjarał.No trudno myślę sobie.W poradniku pisze,że mam używać czaru leczenia.Baaaaaa.....potrzebowałabym chyba z 70 takich cudów,o ile by każdy dał z 50 punktów.Jak ja mam to zrobić??!!Zauważyłam,że ludziom brak drewna.No ok.Chciałam im je dać,ale ja sama mam kryzys!Zero drewna.JAk ja mam zdobyć tę wioskę??Ma ktoś może pomysł?Albo ten,kto już przeszedł tą misję,a raczej zają tą wioskę wie,jak szybko ją dorwać w swoje ręce? A tu pewien błąd autorów ![]() ![]() ![]() ![]() tu powinno pisać stada zwierząt ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|